WFT Initieel & PE Oefenexamens 2021/2022

WFT Initieel & PE oefenexamens 2021/2022

Ga je binnenkort WFT Initieel of WFT PE examen doen en wil je zeker weten of je er klaar voor bent? Met deze oefenexamens die naadloos aansluiten op het CDFD examen heb je de beste voorbereiding. Uiteraard sluiten alle oefenexamens aan op de meest recente toetstermen en bevatten dezelfde soort vragen als die tijdens het examen kunnen worden gesteld.

PE oefenexamens 2021/2022

Gloednieuwe PE oefenexamens (1 april 2021) die voldoen aan de toetstermen van het CDFD. Deze oefenexamens zijn ontwikkeld op basis van het eindexamen en zijn hiermee perfect te combineren met je cursus/opleiding. 

5 Garanties

Veel gestelde vragen

Voor welke modules hebben jullie oefenexamens?

We hebben oefenexamens voor alle wft en pe modules: Consumptief Krediet, Hypothecair Krediet, inkomen, PE Pensioen, Schade Particulier, Schade Zakelijk, Vermogen en Zorg. Uiteraard hebben we ook WFT basis oefenexamens, Alle oefenexamens zijn natuurlijk up-to-date aan de meest recente toetstermen.

Zijn dit de echte examenvragen?

Natuurlijk! Een oefenexamen dat niet aansluit op het eindexamen gaat je niet helpen. Onze trainers zorgen ervoor dat alle oefenexamens naadloos aansluiten op het CDFD examen.

Hoe zien de oefenexamens eruit?

Alle Oefenexamens zijn exact hetzelfde ingericht als de CDFD eindexamens. Dat betekend dat niet alleen de inhoud gelijkwaardig is, maar ook het aantal vragen exact overeenkomt met het eindexamen.