logo

WFT & PE Oefenexamens

Bereid je optimaal voor met onze Oefenexamens en slaag in 1 keer!

Veel gebruikte trainingen

Bereik je doelen. Start nu met je voorbereiding.

Het maken van oefenexamens biedt praktijkervaring, versterkt zelfvertrouwen, helpt zwakke punten op te sporen, bevordert efficiënt tijdsbeheer en verhoogt daardoor aanzienlijk de kans op succes in het daadwerkelijke examen.
waarom toetsjekennis

Waarom kiezen voor onze WFT & PE Oefenexamens

Uitgebreide Dekking

Onze oefenexamens behandelen de belangrijkste punten en concepten uit de WFT-wetgeving en zijn handig als je snel een overzicht wil krijgen van deze uitgebreide en complexe wet.

Realistische Ervaring

Onze oefenexamens simuleren de echte examenomgeving. Dit helpt je om je vertrouwd te maken met het examenformaat en om examenstress te verminderen.

Directe Feedback

Na elk oefenexamen ontvang je gedetailleerde feedback over je prestaties. Hierdoor weet je precies waar je staat en waar je aan moet werken.

Voortdurend Bijgewerkt

Onze oefenexamens worden voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de laatste WFT toetstermen. Hierdoor ben je altijd up-to-date.

oefenexamens

Geef je voorbereiding een vliegende start

Gloednieuwe WFT en PE oefenexamens (1 april 2023) die voldoen aan de toetstermen van het CDFD. Deze lesstof is ontwikkeld op basis van het eindexamen en zijn hiermee perfect te combineren met je cursus/opleiding. In de oefenexamens krijg je altijd exact hetzelfde aantal vragen als in het CDFD examen voorgeschoteld.

Met behulp van onze oefenexamens heb je de mogelijkheid om je studie naar een hoger niveau te tillen. Deze oefenexamens bieden je de gelegenheid om je kennis grondig te toetsen, eventuele kennishiaten te ontdekken en je zelfverzekerdheid te versterken. Hiermee ga je zelfverzekerd je examen tegemoet, wetende dat je optimaal bent voorbereid.

ing bank
ministerie-van-justitie

Onze gebruikers

Veel gebruikers werken en leren o.a. bij deze bedrijven, instellingen en opleidingen en maken gebruik van de oefenexamens van ToetsJeKennis.

Wat zeggen onze gebruikers

zeer goede WFT basis oefenexamens die toch veel meer inzichten geven dan alleen maar de leerstof
Interesting Facts
Interesting Facts
20/05/2023
altijd handig dat je kan oefenen
Jolanda Bobeldijk
Jolanda Bobeldijk
17/05/2023
Gemakkelijk en duidelijk
Gowrising
Gowrising
16/05/2023
WFT Zorg examen, goed te doen. Duidelijke vraagstelling.
Roellien Duursma
Roellien Duursma
13/05/2023