HACCP cursus
-
Inleiding HACCP6 Onderwerpen|1 Toets
-
1. Aantoonbaar voedselveilig werken2 Onderwerpen|1 Toets
-
2. Inrichting van de bedrijfsruimte2 Onderwerpen|1 Toets
-
3. Persoonlijke hygiƫne2 Onderwerpen|1 Toets
-
4. Training en opleiding2 Onderwerpen|1 Toets
-
5. H.A.C.C.P.4 Onderwerpen|1 Toets
-
6. Productaansprakelijkheid1 Onderwerp|1 Toets
-
7. Ziek worden van voeding5 Onderwerpen|1 Toets
-
8. De CCPās in de hygiĆ«necode1 Onderwerp|1 Toets
-
9. Temperatuurbeheersing3 Onderwerpen|1 Toets
-
10. Hygiƫnisch werken8 Onderwerpen|1 Toets
-
11. Schoonmaken4 Onderwerpen|1 Toets
-
12. Ongedierte3 Onderwerpen|1 Toets
-
13. De hygiƫnecode horeca vanaf 201611 Onderwerpen|1 Toets
Toetsen
De Coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat voedselveiligheid nog hoger op de agenda staat. Hygiƫne is key! Niet alleen in de bestrijding van COVID-19, maar ook om te voorkomen dat mensen ziek worden van eten of drinken. Niemand zit te wachten op een voedselvergiftiging. Dat kan zelfs gevaarlijker zijn dan het oplopen van een virus, zeker voor de kwetsbare groepen in de samenleving. Niet voor niets is sinds 1995 een wettelijke verplichting van kracht voor voedselverstrekkende bedrijven om aantoonbaar voedselveilig te werken. Hoe doe je dat dan? Waar haal je betrouwbare kennis vandaan?
Van verplicht gestelde diplomaās is geen sprake, zolang je maar aantoonbaar voedselveilig werkt. Je bent dus volledig vrij in het vergaren van kennis. Zelfstudie is dan natuurlijk de weg van de minste weerstand. De vraag is echter of je goed beslagen ten ijs komt met Google en je eigen discipline als enige hulpmiddelen. Heb je Ć©cht alles goed begrepen? Ben je op de hoogte van de laatste veranderingen in de hygiĆ«necode voor de horeca? Met de e-learning van toetsjekennis.nl heb je op gestructureerde wijze toegang tot waardevolle knowhow, te beginnen met deze informatieve inleiding. Lees, leer en ontdek: bekwaam jezelf als professional!