0% Voltooid
0/0 Stappen
  1. Inleiding HACCP
    6 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  2. 1. Aantoonbaar voedselveilig werken
    2 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  3. 2. Inrichting van de bedrijfsruimte
    2 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  4. 3. Persoonlijke hygiëne
    2 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  5. 4. Training en opleiding
    2 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  6. 5. H.A.C.C.P.
    4 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  7. 6. Productaansprakelijkheid
    1 Onderwerp
    |
    1 Toets
  8. 7. Ziek worden van voeding
    5 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  9. 8. De CCP’s in de hygiënecode
    1 Onderwerp
    |
    1 Toets
  10. 9. Temperatuurbeheersing
    3 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  11. 10. Hygiënisch werken
    8 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  12. 11. Schoonmaken
    4 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  13. 12. Ongedierte
    3 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  14. 13. De hygiënecode horeca vanaf 2016
    11 Onderwerpen
    |
    1 Toets
Les 1, Onderwerp 6
In uitvoering

Inhoud e-learning

Shirley 14 april 2021
Les Voortgang
0% Voltooid

Aan het einde van de inleiding van deze e-learning blikken we kort vooruit op de rest van de training. Deze HACCP-training bevat 13 hoofdstukken met bijbehorende proefexamens. Ieder proefexamen bevat telkens een aantal vragen. Je kunt pas door naar het volgende hoofdstuk als je alle vragen goed hebt beantwoord. De samenstelling van de training is bedoeld om jou de essentie van HACCP te leren. Daarom bestaat de training uit dezelfde 13 onderwerpen die ook in de hygiënecode staan beschreven.

Start nu de toets die gaat over de inleiding.