Terug naar Training
HACCP cursus
0% Voltooid
0/0 Stappen
-
Inleiding HACCP6 Onderwerpen|1 Toets
-
1. Aantoonbaar voedselveilig werken2 Onderwerpen|1 Toets
-
2. Inrichting van de bedrijfsruimte2 Onderwerpen|1 Toets
-
3. Persoonlijke hygiëne2 Onderwerpen|1 Toets
-
4. Training en opleiding2 Onderwerpen|1 Toets
-
5. H.A.C.C.P.4 Onderwerpen|1 Toets
-
6. Productaansprakelijkheid1 Onderwerp|1 Toets
-
7. Ziek worden van voeding5 Onderwerpen|1 Toets
-
8. De CCP’s in de hygiënecode1 Onderwerp|1 Toets
-
9. Temperatuurbeheersing3 Onderwerpen|1 Toets
-
10. Hygiënisch werken8 Onderwerpen|1 Toets
-
11. Schoonmaken4 Onderwerpen|1 Toets
-
12. Ongedierte3 Onderwerpen|1 Toets
-
13. De hygiënecode horeca vanaf 201611 Onderwerpen|1 Toets
Toetsen
Les Voortgang
0% Voltooid
Dankzij de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) worden overheidsinstanties gedwongen om desgevraagd informatie openbaar te maken. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaat zelfs nog een stap verder met een wel heel transparante applicatie die controleresultaten zichtbaar maakt. Als jouw cafetaria bijvoorbeeld slecht is beoordeeld, dan is jouw (bedrijfs)naam voorzien van een roodgekleurde en treurig kijkende emoticon! Bovendien leveren slechte resultaten herhaalbezoeken op. Goede resultaten worden beloond: kom je 3 opeenvolgende controles goed door, dan blijft een nieuwe controle zeker 5 jaar uit. Met de app speelt de NVWA dus niet alleen handig in op toezicht, maar ook op het imago van bedrijven. Een mooie stok achter de deur!