Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd
0% Voltooid
0/0 Stappen
  1. Inleiding HACCP
    6 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  2. 1. Aantoonbaar voedselveilig werken
    2 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  3. 2. Inrichting van de bedrijfsruimte
    2 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  4. 3. Persoonlijke hygiëne
    2 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  5. 4. Training en opleiding
    2 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  6. 5. H.A.C.C.P.
    4 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  7. 6. Productaansprakelijkheid
    1 Onderwerp
    |
    1 Toets
  8. 7. Ziek worden van voeding
    5 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  9. 8. De CCP’s in de hygiënecode
    1 Onderwerp
    |
    1 Toets
  10. 9. Temperatuurbeheersing
    3 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  11. 10. Hygiënisch werken
    8 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  12. 11. Schoonmaken
    4 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  13. 12. Ongedierte
    3 Onderwerpen
    |
    1 Toets
  14. 13. De hygiënecode horeca vanaf 2016
    11 Onderwerpen
    |
    1 Toets
Les 1, Onderwerp 2
In uitvoering

Stok achter de deur

Lara 14 april 2021
Les Voortgang
0% Voltooid

Dankzij de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) worden overheidsinstanties gedwongen om desgevraagd informatie openbaar te maken. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaat zelfs nog een stap verder met een wel heel transparante applicatie die controleresultaten zichtbaar maakt. Als jouw cafetaria bijvoorbeeld slecht is beoordeeld, dan is jouw (bedrijfs)naam voorzien van een roodgekleurde en treurig kijkende emoticon! Bovendien leveren slechte resultaten herhaalbezoeken op. Goede resultaten worden beloond: kom je 3 opeenvolgende controles goed door, dan blijft een nieuwe controle zeker 5 jaar uit. Met de app speelt de NVWA dus niet alleen handig in op toezicht, maar ook op het imago van bedrijven. Een mooie stok achter de deur!