gratis beveiliger proefexamen

Gratis Beveiliger proefexamen

Bereid je goed voor met dit Gratis Beveiliger Proefexamen. De examenvragen sluiten naadloos aan bij het SVPB examen.

Voor wie is het Beveiliger examen?

Het behalen van het diploma voor het beveiliger examen is voor iedereen noodzakelijk die in de beveiliging en/of security wil werken. De vraag naar professionele beveiliging en bewaking van mensen en bedrijven is groot.

Door gebruik te maken van beveiliger proefexamens  vergroot je jouw slaagkansen tot wel 98%. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma Beveiliger kun je onder andere aan de slag als beveiliger bij de meest uiteenlopende bedrijven, organisaties en branches.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het Gratis Beveiliger Proefexamen bestaat uit 3 onderdelen. 2 daarvan zijn echte theoretische examens en 1 daarvan  (waarnemen) is een visueel examen. Dat houd in dat je een video te zien krijgt waarna er vragen over worden gesteld. In het gratis beveiliger proefexamens hebben we van alle 3 de onderdelen een gratis versie beschikbaar.

Alle gratis beveiliger proefexamens bestaan uit 10 vragen per examen. Als je meer vragen wilt oefenen dan hebben we voor alle SVPB oefenexamens 10 proefexamens beschikbaar.

De slaaggrens is net als bij het SVPB examen vastgesteld op 67%. Dit houd in dat je minimaal 67% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen. In het Gratis Beveiliger proefexamen kan je maximaal 5 punten behalen om om te slagen moet je daarom 4 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Wil je een examen starten? Maak hieronder een keuze uit de 3 gratis beveiliger proefexamens door erop te klikken.