logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis Proefexamen Wettelijke Kaders [Coördinator Beveiliging]

In dit Gratis coordinator beveiliging Oefenexamen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de SVPB toetstermen die per 1 augustus 2022 van kracht zijn.

Voor wie zijn deze Gratis Coordinator Beveiliging oefenvragen?

Onze gratis Coordinator Beveiliging oefenvragen zijn bedoeld voor examenkandidaten die een studie coordinator beveiliging volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Informatie

Het Gratis coordinator beveiliging oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 10 vragen (1 punt per vraag)

Omdat het wettelijke kaders beveiliging oefenen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het wettelijke kaders examen en voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 augustus 2022. Bovendien maken onze SVPB docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.
Wil je meer oefenexamens? We hebben 10 extra coordinator beveiliging oefenexamens voor maar €19,95.

De slaaggrens voor deze gratis coordinator beveiliging examenvragen is hetzelfde als het SVPB examen namelijk 67%. Dit houdt in dat je minimaal 67% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis coordinator beveiliging oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 9 punten behalen.

Om het wettelijke kaders beveiliging oefenen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen sluiten naadloos aan op het Wettelijke Kaders examen.

In principe is wettelijke kaders examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.