fbpx
logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis BOA OV examen

ToetsJeKennis 17 juli 2023

Gratis oefenen voor het BOA OV-examen met 10 gratis vragen. Deze vragen zijn volledig afgestemd op de meest recente EXTH toetstermen.

Voor wie is dit Gratis BOA OV-oefenexamen?

Dit gratis BOA OV-oefenexamen is speciaal bedoeld voor iedereen die als buitengewoon opsporingsambtenaar in het Openbaar Vervoer (BOA OV) in Nederland bevoegd wil zijn tot het opsporen van specifieke strafbare feiten. BOA OV’s zijn voornamelijk werkzaam binnen het openbaar vervoer, waar ze een belangrijke rol spelen in de handhaving van orde en veiligheid.

Om het BOA OV-certificaat te behalen, moeten er 2 examenonderdelen worden afgelegd: de theorietoets Rechts- en Wetskennis en het vaardigheidsexamen G&Bt. LET OP! De eindexamenresultaten zijn 5 jaar geldig. Zorg dat je het praktijkonderdeel van het BOA OV Basisbekwaamheid examen zo snel mogelijk haalt.

Inhoud BOA OV-examen

Deze BOA OV-oefentoets bestaat uit 10 vragen. De vragen in dit oefenexamen komen exact overeen met de vragen die je in het BOA OV-examen kunt verwachten en voldoen aan de EXTH toetstermen. Bovendien maken onze BOA OV-docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor deze gratis BOA OV-examenvragen is hetzelfde als het EXTH examen, namelijk 70%. Dit betekent dat je minimaal 70% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

Meest gestelde vragen

Wat kost BOA OV examen?

Hoeveel vragen goed bij BOA OVexamen?

Hoe lang duurt een boa ov examen?

BOA OV examen tips?