logo
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis Proefexamen Beveiliging van Objecten

Ronald 5 juni 2023

In dit Gratis beveiliging van objecten Oefenexamen zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de SVPB toetstermen die per 1 April 2022 van kracht zijn.

Voor wie zijn deze Gratis beveiliging van objecten oefenvragen?

Onze gratis beveiliging van objecten oefenvragen zijn bedoeld voor examenkandidaten die een cursus of training beveiliging van objecten volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het beveiliging van objecten examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Informatie

Het Gratis beveiliging van objecten oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 10 vragen (1 punt per vraag)

De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het beveiliging van objecten examen en voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 April 2021. Bovendien maken onze SVPB docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 10 extra beveiliging van objecten oefenexamens voor maar €9,95.

De slaaggrens voor deze gratis beveiliging van objecten examenvragen is hetzelfde als het svpb examen namelijk 67%. Dit houdt in dat je minimaal 67% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis beveiliging van objecten oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Om het beveiliging van objecten examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen sluiten naadloos aan op het SVPB beveiliging van objecten examen.

In principe is beveiliging van objecten voor de opleiding beveiliger niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
Tip 1: Maak gebruik van goede oefenexamens, bv die van ons.
Tip 2: Herhaling is de truc, totdat je er ‘s nachts van gaat dromen.
Tip 3: Begin op tijd met het maken van je oefenexamens. ( minimaal 2 weken tevoren starten) Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het SVPB beveiliging van objecten examen voor de opleiding tot beveiliger bestaat uit 40 vragen. Om te slagen voor dit examen moet je 67% goed beantwoorden. Dat zijn er dus 27.