Les 1 van 1
Gestart

Gratis Proefexamen Marifoon

Cees 15 juni 2021

In dit Gratis Marifoon proefexamen zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de agentschap telecom toetstermen.

Voor wie zijn deze Gratis Marifoon oefenvragen?

Onze gratis Marifoon oefenvragen zijn bedoeld voor personen die een cursus of zelfstudie marifoon doen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor perfect als oefenmateriaal voor het examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het Gratis marifoon proefexamen bestaat uit 10 vragen. Elke vraag is 1 punt.

Omdat het marifoon proefexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het marifoon examen en voldoen aan de toetstermen van het agentschap telecom. Bovendien maken onze marifoon docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 9 extra marifoon oefenexamens voor maar €19,95.

De slaaggrens voor deze gratis marifoon examenvragen is hetzelfde als het officiële examen namelijk 60%. Dit houdt in dat je minimaal 60% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis Marifoon oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 6 punten behalen.

Om het marifoon examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.