logo

In dit Gratis Veilig werken en dienstplanning zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de SVPB toetstermen die per 20 july 2022 van kracht zijn.

Voor wie zijn deze Gratis Veilig werken en dienstplanning oefenvragen?

Onze gratis (Coördinator) Veilig werken en dienstplanning oefenvragen zijn bedoeld voor examenkandidaten die een cursus of training Veilig werken en dienstplanning volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Informatie

Het Gratis Veilig werken en dienstplanning oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 10 vragen (1 punt per vraag)

Omdat het Veilig werken en dienstplanning oefenexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het officiële examen en voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 augustus 2020. Bovendien maken onze SVPB docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.
Wil je meer oefenexamens? We hebben 10 extra Veilig werken en dienstplanning oefenexamens voor maar €9,95.

De slaaggrens voor deze gratis Veilig werken en dienstplanning examenvragen is hetzelfde als het SVPB examen namelijk 67%. Dit houdt in dat je minimaal 67% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis Veilig werken en dienstplanning oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Om het Veilig werken en dienstplanning examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.