Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis Proefexamen Wettelijke Kaders [Beveiliger]

Ronald 7 februari 2023

In dit Gratis proefexamen wettelijke kaders zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de svpb toetstermen die per 1 april 2022 van kracht zijn.

Voor wie is dit Gratis proefexamens wettelijke kaders?

Het behalen van het diploma is voor iedereen die graag in de beveiliging en security wil werken. De vraag naar professionele beveiliging en bewaking van mensen en bedrijven is bovendien groot. Met het gratis proefexamen wettelijke kaders voor de opleiding Beveiliger heb je de maximale voorbereiding op het officiële examen. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma kun je bijvoorbeeld aan de slag bij de meest uiteenlopende bedrijven, organisaties en branches.

Informatie

Dit proefexamen Wettelijke kaders  bestaat uit 40 vragen en je krijgt voor je examen 40 minuten de tijd om het te maken.

De proefexamens zijn exact hetzelfde alsNet op het officiële SVPB examen en dien je 67% van de vragen goed te beantwoorden. In onze oefenexamens moet je dus ook 67%  (=27 vragen) goed beantwoorden om te slagen.

De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het svpb wettelijke kaders examen en voldoen aan de svpb toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze wettelijke kaders docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 10 extra Wettelijke kaders proefexamens voor maar €9,95.

De slaaggrens voor deze gratis wettelijke kaders examenvragen is hetzelfde als het SVPB examen namelijk 67%. Dit houdt in dat je minimaal 67% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis wettelijke kaders oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Om het proefexamen wettelijke kaders gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

Veel gestelde vragen

Zijn dit de echte SVPB Wettelijke kaders examenvragen voor 2022?

Jazeker! Onze examenvragen sluiten naadloos aan op het SVPB beveiliger examen Wettelijke Kaders

In principe is Wettelijke kaders voor de opleiding beveiliger niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
Tip 1: Maak gebruik van goede oefenexamens, bv die van ons.
Tip 2: Herhaling is de truc, totdat je er ‘s nachts van gaat dromen.
Tip 3: Begin op tijd met het maken van je oefenexamens. ( minimaal 2 weken tevoren starten) Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het SVPB Wettelijke Kaders examen voor de opleiding tot beveiliger bestaat uit 40 vragen. Om te slagen voor dit examen moet je 67% goed beantwoorden. Dat zijn er dus 27.