Oefenexamens PE Schade Particulier 2020/2021

In deze 5 oefenexamens PE Schade Particulier zitten alle 125 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Rene · 29 januari 2021

Met deze oefenexamens pe schade particulier heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Je kunt ieder examens onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie is dit oefenexamen pe schade particulier?

Dit oefenexamen pe schade particulier is bedoeld voor financieel professionals die een studie PE schade particulier volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze 5 oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT schade particulier oefenexamens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe schade particulier samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 andere oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je pe schade particulier examen. 

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het oefenexamen pe schade particulier bestaat uit 25 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 16 KB vragen (16 punten)
  •   9 VC vragen (18 punten)

Deze oefenexamens zijn hiermee exact hetzelfde als het CDFD wft PE schade particulier examen en voldoen aan de meest recente toetstermen. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het pe schade particulier oefenexamen is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het examen kan je maximaal 34 punten behalen. Om te slagen moet je 24 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 16 punten scoren met KB vragen en 18 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 53% van je score kunt behalen.

slagingspercentage pe wft schade particulier

Het slagingspercentage van gebruikers van het oefenexamen pe schade particulier was in de periode april 2019 tot april 2020 volgens het CDFD 86,9%. 

PE schade particulier Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de pe schade particulier vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Voor het pe schade particulier examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE schade particulier moeilijk?

In principe is PE schade particulier niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij de perfecte PE schade particulier samenvatting voor je) en gebruik je onze examentraining pe schade particulier. Volgens het CDFD behaalde tussen april 2019 en april 2020 86,9% van de examenkandidaten de PE schade particulier module. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98%.

WFT schade particulier PE examen reserveren
In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft pe schade particulier snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.
Kosten PE schade particulier examen
De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

5 PE schade particulier oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 125 unieke PE schade particulier examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

PE schade particulier Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze training bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd. Deze samenvatting is voorzien van 2 unieke Oefenexamens PE schade particulier. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de bundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat