Oefenexamens PE Schade Particulier 2021/2022

In deze 7 oefenexamens PE Schade Particulier zitten alle 182 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2021.

Rene · 2 april 2021

Met deze 7 oefenexamens pe schade particulier heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Je kunt ieder examens onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2021.

Voor wie is dit oefenexamen?

Dit oefenexamen pe schade particulier is bedoeld voor financieel professionals die een studie PE schade particulier volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze 7 oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT schade particulier oefenexamens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe schade particulier samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je pe schade particulier examen. 

Informatie

Het oefenexamen pe schade particulier bestaat uit 26 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 18 KB vragen (18 punten)
  •   8 VC vragen (16 punten)

Deze oefenexamens zijn hiermee exact hetzelfde als het CDFD wft PE schade particulier examen en voldoen aan de meest recente toetstermen. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het pe schade particulier oefenexamen is net als het examen vastgesteld op 68%. 

In het examen kan je maximaal 34 punten behalen. Om te slagen moet je 24 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 18 punten scoren met KB vragen en 16 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 47% van je score kunt behalen.

slagingspercentage pe wft schade particulier

Het slagingspercentage van gebruikers van het oefenexamen pe schade particulier was in de periode april 2020 tot april 2021 volgens het CDFD 86,9%. 

Voor het pe schade particulier examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE schade particulier moeilijk?

In principe is PE schade particulier niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD behaalde tussen april 2020 en april 2021 86,9% van de examenkandidaten de PE schade particulier module. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98%.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur Inkomen heb je de volgende modules nodig

WFT Basis (Initieel)
WFT Schade Particulier (Initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan die je het volgende examen te doen;

PE Schade Particulier

LET OP: Als u ook als adviseur Schade Zakelijk werkzaam bent, dan volstaat het PE examen voor PE Schade Zakelijk. De module Schade particulier is namelijk onderdeel van de module schade zakelijk.

WFT schade particulier PE examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft pe schade particulier snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum enw een tijdstip.

Kosten PE schade particulier examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE Schade Particulier examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen van 1 april 2021.

In principe is het PE Schade particulier examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot maart 2021 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Maak gebruik van goede oefenexamens

Herhaling is de truc

Maak gebruik van de samenvatting die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het PE Schade particulier examen bestaat uit 26 vragen waarvan 18 KB vragen (18 punten) 8 VC vragen (16 punten).

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Nog niet gestart
€ 29,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 8 Toetsen