Oefenexamens WFT Schade Particulier 2021/2022

 • 7 CDFD Oefenexamens
 • 343 unieke examenvragen.
Rene · 2 april 2021

Met deze oefenexamens WFT Schade Particulier heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2021.

Voor wie is dit oefenexamen WFT schade particulier?

Dit oefenexamen WFT schade particulier is bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft adviseur schade particulier en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT schade particulier examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar PE schade particulier oefenexamens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft schade particulier samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je wft schade particulier examen.

Informatie

De oefenexamens WFT schade particulier bestaan uit 49 vragen en is als volgt samengesteld :

 • 22 KB vragen (44 punten)
 • 25 VC vragen (25 punten)
 •   2 PG vragen (4 punten)

Deze oefenexamens zijn exact hetzelfde als het examen wft schade particulier en voldoen aan de wft schade particulier examen. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het WFT schade particulier examen is vastgesteld op 68%. In het oefenexamen wft schade particulier is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft schade particulier die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT schade particulier examen kan je maximaal 73 punten behalen. Om te slagen moet je 50 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 44 punten scoren met KB vragen en 25 punten met VC vragen. De ervaring leert dat het daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 60% van je score kunt behalen.

Voor het WFT schade particulier examen heb je 120 minuten de tijd.

Is WFT schade particulier moeilijk?

In principe is wft schade particulier niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2019 tot april 2020 slechts 52,7% van alle examen kandidaten.

Met de officiële wft vragenbank weet je in ieder geval zeker dat je beschikt over het meest recente lesmateriaal.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur Schade particulier heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis examen (Initieel)
WFT Schade particulier (Initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan dien je een van de volgende examens te doen;

PE Schade Particulier

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT schade particulier examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT schade particulier examen

De kosten voor het wft schade particulier examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

 • Bereid je lessen en het examen goed voor
 • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
 • Maak gebruik van de samenvattingen
 • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Schade Particulier examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Het WFT Schade Particulier oefenexamen bestaat uit 49 vragen. Het examen is als volgt samengesteld:

 • 22 KB vragen (44 punten)
 • 25 VC vragen (25 punten)
 •   2 PG vragen (4 punten)

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is het WFT Schade Particulier examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Nog niet gestart
€ 29,95

Training Inhoud

 • 1 Les
 • 8 Toetsen