Oefenexamens WFT Schade Particulier 2020/2021

In deze 5 Oefenexamens WFT Schade Particulier zitten alle 245 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Rene · 29 januari 2021

Met deze oefenexamens WFT Schade Particulier heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Ga je het examen oefenen, dan is het verstandig om dat te doen met examens die naadloos aansluiten op de toetstermen van het CDFD.

Voor wie is dit oefenexamen WFT schade particulier?

Dit oefenexamen WFT schade particulier is bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft adviseur schade particulier en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT schade particulier examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar PE schade particulier oefenexamens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft schade particulier samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 overige oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je wft schade particulier examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

De oefenexamens WFT schade particulier bestaan uit 49 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 22 KB vragen (44 punten)
  • 25 VC vragen (25 punten)
  •   2 PG vragen (4 punten)

Deze oefenexamens zijn exact hetzelfde als het examen wft schade particulier en voldoen aan de wft schade particulier examen. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het WFT schade particulier examen is vastgesteld op 68%. In het oefenexamen wft schade particulier is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft schade particulier die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT schade particulier examen kan je maximaal 73 punten behalen. Om te slagen moet je 50 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 44 punten scoren met KB vragen en 25 punten met VC vragen. De ervaring leert dat het daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 35% van je score kunt behalen.

Voor het WFT schade particulier examen heb je 120 minuten de tijd.

Is WFT schade particulier moeilijk?

In principe is wft schade particulier niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2019 tot april 2020 slechts 52,7% van alle examen kandidaten.

WFT schade particulier Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wft schade particulier vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT schade particulier examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT schade particulier examen

De kosten voor het wft schade particulier examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

5 WFT schade particulier oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 245 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT schade particulier Samenvatting + 2 Oefenexamens

Het volledige e-learning pakket in de vorm van een samenvatting die alle onderdelen voor WFT schade particulier bevatten inclusief 2 unieke WFT schade particulier oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamenbundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat