WFT Vragenbank

Wil je je goed voorbereiden op het WFT Examen? met onze WFT vragenbank bieden we oefenexamens aan voor WFT initieel- en PE modules. In onze vragenbank beschikken we over de meest recente examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD eindexamen. Ieder oefenexamen is exact hetzelfde opgebouwd als het CDFD examen en zijn opgebouwd uit competenties & vaardigheden vragen, kennis & begrip vragen en vragen over professioneel gedrag.

WFT Docenten

Onze WFT vragenbank is samengesteld door erkende WFT docenten.
Als er vragen toch niet duidelijk zijn omschreven dan is er een mogelijkheid om rechtstreeks contact te leggen via het Forum. Mede cursisten en/of de docent zullen daar snel een antwoord geven. Zo is iedere vraag direct inzichtelijk voor alle andere gebruikers.

Examenvragen sluiten naadloos aan op het examen

Onze wft oefenexamens sluiten naadloos aan op de officiële CDFD examens. Voor alle WFT & PE examens is er ook een Samenvatting beschikbaar. In deze samenvatting worden juist de onderdelen die in het examen terug komen behandeld. De samenwerking van oefenexamens en samenvattingen, zorgen ervoor dat je uitstekend bent voorbereid op het examen.

Search
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
BHV
BOA
CBR
GVB
WFT
pe
Initieel
VCA
Vaarbewijs
SVH
SVPB
coordinator beveiliging
beveiliger
Search
Generic filters

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2020.

Hoe goed onze examenvragen zijn is lastig te zeggen (over jezelf), maar met ruim 1850 actuele reviews, en een een dikke 8 als cijfer durven wij te beweren dat onze oefenexamens zeer dicht bij het eindexamen komen.

Onze WFT vragenbank bevat alle onderdelen per module die je nodig hebt om je goed voor te bereiden op het WFT (Initieel) of PE examen.

Onze WFT vragenbank is daarnaast voorzien van Samenvattingen en volledige e-learning trainingen. Deze zijn allen gericht op het eindexamen.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

We hebben zowel voor WFT initieel als voor WFT PE alle modules beschikbaar.

Dat houdt voor WFT Initieel in: WFT Basis, WFT Consumptief krediet, WFT Hypothecair krediet, WFT inkomen, WFT pensioen, WFT schade particulier, WFT schade zakelijk, WFT vermogen en WFT zorg.

Voor WFT PE hebben we de modules: WFT PE Consumptief krediet, WFT PE Hypothecair krediet, WFT PE inkomen, WFT PE pensioen, WFT PE schade particulier, WFT PE schade zakelijk, WFT PE vermogen en WFT PE zorg