WFT Consumptief Krediet Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 WFT Consumptief Krediet oefenexamens zitten alle 160 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.

Rene · 29 januari 2021

Met deze WFT Consumptief Krediet oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT Consumptief Krediet examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Ga je het examen oefenen, dan is het verstandig om dat te doen met examens die perfect aansluiten op het CDFD WFT Consumptief Krediet examen volgens de toetstermen van 1 april 2020.

Voor wie is dit wft consumptief krediet oefenexamen?

Dit wft consumptief krediet oefenexamen is bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen om het beroepskwalificatie diploma Adviseur Consumptief Krediet te behalen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens wft consumptief krediet zijn gericht op het eindexamen. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding combineren met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar oefenexamens voor PE Consumptief Krediet.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft consumptief krediet samenvatting voor maar €39,95. In combinatie met onze proefexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

 • Inhoud
 • Slaaggrens
 • Tijdsduur
 • Slagingspercentage
 • Reserveren
 • Welke modules nodig?
 • FAQ

Het WFT Consumptief Krediet examen bestaat uit 32 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

 • 15 KB vragen (15 punten)
 • 15 VC vragen (30 punten)
 •   2 PG vraag  (4 punten)

Onze WFT Consumptief Krediet oefenexamens zijn exact hetzelfde als het CDFD WFT Consumptief Krediet examen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.


Is WFT Consumptief Krediet moeilijk?

In principe is wft Consumptief krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD was het slagingspercentage in 2019 slechts 56,4%. Ter verduidelijking: dat zijn er nog geen  6 van de 10! Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.
In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze oefenvragen (98%) en scoren we een 8 als beoordeling.

Voor het PE consumptief krediet examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE consumptief krediet moeilijk?

In principe is dit examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

Is WFT Consumptief Krediet moeilijk?

In principe is wft Consumptief krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD was het slagingspercentage in 2019 slechts 56,4%. Ter verduidelijking: dat zijn er nog geen  6 van de 10! Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.
In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze oefenvragen (98%) en scoren we een 8 als beoordeling.


WFT Consumptief Krediet tips

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen hebben we hieronder een aantal tips voor je:

tip 1: Begin niet te laat met je voorbereiding. Een training of cursus begin je ongeveer 2 maanden voor je examen en je oefentoetsen begin je 2-4 weken voor je examen. 

tip 2: Herhaling is de kunst. Dat geldt voor alle lesstof, maar in het bijzonder voor oefenexamens. We weten dat je ze de 3de keer kunt dromen, maar toch zal je merken dat het vooral ook zelfvertrouwen geeft. Het beste herhaal je de oefenvragen waarvoor je zakt direct nog een keer. 

tip 3: Ga niet een heel boek uit je hoofd zitten leren. De meeste dingen worden in 32 vragen tijdens je examen echt niet gesteld. Een samenvatting bied daarvoor een uitkomst. Onze samenvattingen zijn speciaal richting het examen geschreven en bevatten alleen de onderdelen die ook echt op het examen aan bod komen.

tip 4: Stel vragen. In onze WFT consumptief Krediet Vragenbank kan je rechtstreeks vragen stellen aan de docent. Als je iets niet begrijpt, of als je uitleg wilt m.b.t. het antwoord, vraag het aan de docent via het forum van de training. (wft Consumptief Krediet vragenbank)

Examen wft consumptief reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft consumptief snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Consumptief Krediet examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Examen reserveren

 

Om het PE consumptief krediet examen te kunnen doen heb je de volgende onderliggende modules nodig:

Wat heb je nodig voor het diploma 'Adviseur Consumptief Krediet'

Om het diploma te verkrijgen heb je naast het examen WFT Initieel Consumptief Krediet, ook nog WFT basis nodig. Deze dien je eerst in je bezit te hebben voordat je dit examen kunt doen.

 1. Zijn dit de echte WFT consumptief krediet examenvragen voor 2021?
  Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.
 2. Is WFT Consumptief krediet vervallen?
  WFT consumptief krediet is NIET vervallen! Per 1 april 2019 mag een adviseur Hypothecair Krediet ook adviseren over consumptieve kredieten. Als je ook je WFT hypothecair krediet nog gaat doen kan je hierdoor deze module laten vallen.
 3. Is WFT consumptief krediet moeilijk?
  In principe is het WFT consumptief krediet examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.
 4. WFT consumptief krediet examen tips?
  Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
  tip 1) maak gebruik van goede oefenexamens
  tip 2) herhaling is de truc
  tip 3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%
 5. Hoeveel vragen zitten er in het WFT consumptief krediet examen?
  Het WFT consumptief krediet examen bestaat uit 32 vragen waarvan 15 KB vragen (15 punten), 15 VC vragen (30 punten) en 2 PG vragen (4 punten).

5 WFT Consumptief Krediet oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 160 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD. 

€19,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT Consumptief Krediet Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting bevat alle onderdelen voor het WFT consumptief krediet examen en is inclusief 2 unieke oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamen bundel voor €19,95)

€39,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€19,95

Training Inhoud

 • 1 Les
 • 6 Toetsen
 • Training Certificaat