WFT Consumptief Krediet Oefenexamens 2021/2022

In deze 7 WFT Consumptief Krediet oefenexamens zitten alle 224 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2021.
Rene · 2 april 2021

Met deze 7 WFT Consumptief Krediet oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Onze oefenexamens sluiten perfect aan op het CDFD WFT Consumptief Krediet examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.

Voor wie is dit oefenexamen?

Dit wft consumptief krediet oefenexamen is bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen om het beroepskwalificatie diploma Adviseur Consumptief Krediet te behalen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens wft consumptief krediet zijn gericht op het eindexamen. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding combineren met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar PE oefenexamens Consumptief Krediet.

Tips

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen hebben we hieronder een aantal tips voor je:

 1. Begin niet te laat met je voorbereiding. Een training of cursus begin je ongeveer 2 maanden voor je examen en je oefentoetsen begin je 2-4 weken voor je examen.

 2. Herhaling is de kunst. Dat geldt voor alle lesstof, maar in het bijzonder voor oefenexamens. We weten dat je ze de 3de keer kunt dromen, maar toch zal je merken dat het vooral ook zelfvertrouwen geeft. Het beste herhaal je de oefenvragen die je fout hebt beantwoord direct nog een keer.

 3. Ga niet een heel boek uit je hoofd leren. De meeste onderwerpen worden in 32 vragen tijdens je examen echt niet gesteld. Een samenvatting bied daarvoor een uitkomst. Onze samenvattingen zijn speciaal examengericht geschreven en bevatten alleen de onderdelen die ook echt op het examen aan bod komen.

 4. Stel vragen. In iedere module zie je de naam en afbeelding van de docent. Als je op zijn/haar afbeelding klikt kan je direct je vraag stellen. Maak hier ook gebruik van!

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft consumptief krediet samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

Het WFT Consumptief Krediet examen bestaat uit 32 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

 • 15 KB vragen (15 punten)
 • 15 VC vragen (30 punten)
 •   2 PG vraag  (4 punten)

Onze WFT Consumptief Krediet oefenexamens zijn exact hetzelfde als het CDFD en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Voor het wft consumptief krediet examen heb je 60 minuten de tijd.

Volgens het CDFD was het slagingspercentage in 2020 slechts 56,4%. Ter verduidelijking: dat zijn er nog geen  6 van de 10! Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze oefenvragen (98%) en scoren we een 8 als beoordeling.

Om het WFT consumptief krediet examen te kunnen doen heb je de volgende onderliggende modules nodig:

WFT basis examen (initieel)
WFT consumptief krediet (initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan die je het volgende examen te doen;

PE Consumptief krediet

Examen wft consumptief reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft consumptief snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Consumptief Krediet examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Examen reserveren

Veel gestelde vragen

Het WFT consumptief krediet examen bestaat uit 32 vragen bestaande uit:

 • 15 KB vragen (15 punten);
 • 15 VC vragen (30 punten);
 • 2 PG vragen (4 punten).

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

WFT consumptief krediet is NIET vervallen! Per 1 april 2019 mag een adviseur Hypothecair Krediet ook adviseren over consumptieve kredieten. Als je ook je WFT hypothecair krediet nog gaat doen kan je hierdoor deze module laten vallen.

In principe is het WFT consumptief krediet examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

WFT Consumptief Krediet Oefenexamens​

29,95
 • 7 Oefenexamens
 • 224 officiële examenvragen
 • Volgens de meest recente toetstermen
 • Rechtstreeks contact met de docent
 • Identieke toetsomgeving
 • Maak de examens zo vaak je wilt
 • Abonnement 24/7 opzegbaar.

WFT Consumptief Krediet Samenvatting​

69,95
 • Examengerichte samenvatting
 • 7 Hoofdstukken / 40 onderwerpen
 • 7 Oefenexamens / 224 examenvragen
 • Volgens de meest recente toetstermen
 • Rechtstreeks contact met de docent
 • Identieke toetsomgeving
 • Abonnement 24/7 opzegbaar.

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Niet aangemeld
€29,95

Training Inhoud

 • 1 Les
 • 8 Toetsen