WFT Consumptief Krediet Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 WFT Consumptief Krediet oefenexamens zitten alle 160 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.

Fried Arkesteijn · 2 april 2020

Met deze WFT Consumptief Krediet oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT Consumptief Krediet examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Ga je het examen oefenen, dan is het verstandig om dat te doen met examens die perfect aansluiten op het CDFD WFT Consumptief Krediet examen volgens de toetstermen van 1 april 2020.

Voor wie is dit wft consumptief krediet oefenexamen?

Dit wft consumptief krediet oefenexamen is bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen om het beroepskwalificatie diploma Adviseur Consumptief Krediet te behalen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens wft consumptief krediet zijn gericht op het eindexamen. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding combineren met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar PE Consumptief Krediet oefenexamens.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft consumptief krediet samenvatting voor maar €39,95. In combinatie met onze proefexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het WFT Consumptief Krediet examen bestaat uit 32 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 15 KB vragen (15 punten)
  • 15 VC vragen (30 punten)
  •   2 PG vraag  (4 punten)

Onze WFT Consumptief Krediet oefenexamens zijn exact hetzelfde als het CDFD WFT Consumptief Krediet examen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het examen is vastgesteld op 68%. In het wft consumptief krediet oefenexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van wft consumptief krediet oefenvragen die 100% gelijk zijn aan het examen.

In het examen kan je maximaal 49 punten behalen. Om te slagen moet je 34 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 15 punten scoren met KB vragen en 30 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 95% van je score kunt behalen.

Voor het WFT consumptief krediet examen heb je 90 minuten de tijd.

WFT Consumptief Krediet Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wft Consumptief Krediet vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op al je vragen m.b.t. het wft Consumptief Krediet examen. Je kunt ook zelf vragen stellen aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Is WFT Consumptief Krediet moeilijk?

In principe is wft Consumptief krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in 2019 slechts 56,4% van alle examen kandidaten. Ter verduidelijking: dat zijn er nog geen  6 van de 10! Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.
In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij een perfecte WFT Consumptief Krediet Samenvatting voor je) en gebruik je onze oefenexamens. In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze oefenvragen (98%) en scoren we een 8 als beoordeling.

Examen wft consumptief reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft consumptief snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Consumptief Krediet examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

5 WFT Consumptief Krediet oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 160 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD. 

€19,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Alle WFT oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot alle WFT oefenexamens: WFT Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Inkomen, Pensioen, Schade zakelijk, Schade particulier, Vermogen en Zorg.

€29,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT Consumptief Krediet Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting bevat alle onderdelen voor het WFT consumptief krediet examen en is inclusief 2 unieke oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamen bundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Fried Arkesteijn

34 Trainingen

Niet aangemeld
€19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat