WFT Consumptief Krediet Oefenexamens 2021/2022

In deze 7 WFT Consumptief Krediet oefenexamens zitten alle 224 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2021.

Rene · 2 april 2021

Met deze 7 WFT Consumptief Krediet oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Onze oefenexamens sluiten perfect aan op het CDFD WFT Consumptief Krediet examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.

Voor wie is dit oefenexamen?

Dit wft consumptief krediet oefenexamen is bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen om het beroepskwalificatie diploma Adviseur Consumptief Krediet te behalen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens wft consumptief krediet zijn gericht op het eindexamen. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding combineren met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar PE oefenexamens Consumptief Krediet.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft consumptief krediet samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

Informatie

Het WFT Consumptief Krediet examen bestaat uit 32 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

 • 15 KB vragen (15 punten)
 • 15 VC vragen (30 punten)
 •   2 PG vraag  (4 punten)

Onze WFT Consumptief Krediet oefenexamens zijn exact hetzelfde als het CDFD en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Voor het wft consumptief krediet examen heb je 60 minuten de tijd.

Volgens het CDFD was het slagingspercentage in 2020 slechts 56,4%. Ter verduidelijking: dat zijn er nog geen  6 van de 10! Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze oefenvragen (98%) en scoren we een 8 als beoordeling.

Om het WFT consumptief krediet examen te kunnen doen heb je de volgende onderliggende modules nodig:

WFT basis examen (initieel)
WFT consumptief krediet (initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan die je het volgende examen te doen;

PE Consumptief krediet

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft consumptief snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

 • Bereid je lessen en het examen goed voor
 • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
 • Maak gebruik van de samenvattingen
 • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Consumptief Krediet examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Het WFT consumptief krediet examen bestaat uit 32 vragen bestaande uit:

 • 15 KB vragen (15 punten);
 • 15 VC vragen (30 punten);
 • 2 PG vragen (4 punten).

WFT consumptief krediet is NIET vervallen! Per 1 april 2019 mag een adviseur Hypothecair Krediet ook adviseren over consumptieve kredieten. Als je ook je WFT consumptief krediet nog gaat doen kan je hierdoor deze module laten vallen.

In principe is het WFT consumptief krediet examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Nog niet gestart
€29,95

Training Inhoud

 • 1 Les
 • 8 Toetsen