WFT Zorg Oefenexamens 2021/2022

Deze 7 WFT Zorg oefenexamens bevatten alle 238 examenvragen die je nodig hebt om te slagen en zijn examengericht. Alle examenvragen voldoen aan de toetstermen van 1 april 2021.

Rene · 2 april 2021

Met deze 7 WFT Zorg oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT zorg examen. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD van 1 april 2021.

Voor wie zijn deze oefenexamens?

Deze WFT Zorg oefenexamens zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft zorgadviseur en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT zorg examen. Deze oefenexamens WFT zorg zijn gericht op het eindexamen en zijn hierdoor perfect te combineren met je opleiding/cursus.

Klik hier als je op zoek bent naar PE zorg oefenexamens.

Informatie

Het WFT Zorg oefenexamen bestaat uit 34 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 14 KB vragen (14 punten)
  • 18 VC vragen (36 punten)
  •   2 PG vragen (4 punten)

De oefenexamens zijn exact hiermee hetzelfde als het wft zorg examen en voldoen aan de CDFD toetstermen wft zorg van 1 april 2021. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het WFT Zorg examen is vastgesteld op 68%. In het proefexamen wft zorg is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft zorg die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT zorg examen kan je maximaal 54 punten behalen. Om te slagen moet je 37 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 14 punten scoren met KB vragen en 36 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 66% van je score kunt behalen.

Voor het WFT zorg examen heb je 90 minuten de tijd.

Is WFT Zorg moeilijk?

In principe is wft zorg niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot april 2021 63,2% van alle examen kandidaten.

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Zorg examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT Zorg examen

De kosten voor het wft zorg examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft zorg samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je pe zorg examen.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Zorg examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Het WFT Zorg oefenexamen bestaat uit 34 vragen. Het examen is als volgt samengesteld:

14 KB vragen (14 punten)
18 VC vragen (36 punten)
2 PG vragen (4 punten)

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is het Zorg examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Nog niet gestart
€ 29,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 8 Toetsen