BOA,

BOA examen oefenen

  • 10 Cito Oefenexamens
  • 500 examenvragen

Dit BOA examen bevat alle examenvragen die tijdens het examen gesteld kunnen worden. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het ExTH

Robert · 29 november 2021

Wil je het BOA examen oefenen? Maak dan gebruik van de beste oefenexamens. Met deze 10 boa proefexamens bieden we de beste voorbereiding op het eindexamen. Door bij ons voor het boa examen te oefenen kies je voor examens die naadloos op het officiële examen aansluiten. Dit garandeert je de beste voorbereiding en de beste kans om te slagen voor je examen.

Voor wie is het BOA oefen examen?

Dit BOA oefen examen is voor iedereen die in Nederland als een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) als beëdigd functionaris bevoegd wil zijn tot opsporing van bepaalde strafbare feiten. Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) zijn onder andere werkzaam in beroepsgroepen zoals gemeentelijk handhavers, boswachters, milieuambtenaren, parkeercontroleurs, conducteurs en sociaal rechercheurs. Dus heb je binnenkort een examen, dan kan je hier een boa examen oefenen wat perfect aansluit op het examen.

Informatie

Een BOA proefexamen bestaat uit 50 vragen net zoals het BOA examen. In de nieuwe examens worden 3 antwoord alternatieven gegeven, i.p.v. 4, zijn er geen vragen meer met twee stellingen en worden vragen met ‘altijd/nooit’ zoveel mogelijk vermeden.

Onze boa proefexamens zijn exact hetzelfde als het boa examen en voldoen aan de EXTH toetstermen boa examen van 1 april 2020. Bovendien maken onze BOA docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Door het BOA examen van tevoren te oefenen zorg je ervoor dat je weet wat je in het eindexamen krijgt. Daarnaast geeft een BOA proefexamen een perfecte indruk van de opgedane kennis.

De slaaggrens voor het Boa examen is vastgesteld op 70%. In het boa proefexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor kan je een boa examen oefenen dat 100% gelijk staat aan het echte examen.

In het boa examen kan je maximaal 50 punten behalen. Om te slagen moet je 34 punten behalen.

Om het getuigschrift BOA te behalen moeten er twee 2 examenonderdelen worden gedaan. De theorietoets Rechts- en Wetskennis en het vaardigheidsexamen G&Bt.
Let op! De geldigheidsduur van de eindexamenresultaten zijn 5 jaar. Zorg dat je het praktijkonderdeel van het BOA Basisbekwaamheid examen ook zo snel mogelijk behaald.

Voor het boa examen heb je 90 minuten de tijd.

In het boa proefexamen heb je echter geen tijdslimiet en kan je zo lang de tijd nemen als nodig is.

FAQ

Jazeker, ze zijn zelfs ge-update aan de meest recente toetstermen van het CITO. Op deze manier oefen je exact dezelfde vragen als die je tijdens je examen gaat krijgen.

Het boa examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er 35 goed moet beantwoorden. De slaag grens is dus 70%.

De geldigheid van de eindexamens is 5 jaar. Je moet dus binnen 5 jaar wederom opnieuw een boa examen afleggen.

We bieden de examens aan voor een vaste lage prijs per maand. Het boa oefenexamen bestaat uit 15 oefenexamens van 50 vragen per examen. De kosten bedragen €19,95 per maand. Je kunt je abonnement op ieder moment stopzetten en je zit natuurlijk niet aan een opzegtermijn vast. Zeg je op, dan is het klaar.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:

tip 1) Ga je het BOA examen oefenen? doe dat dan moet echte examens!
tip 2) herhaling is de truc
tip 3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%Je kunt op onze site onbeperkt oefenexamens maken. Er zit ook geen tijdslimiet op de oefenexamens waardoor je zonder tijdsdruk jezelf kunt trainen.

Over de trainer

Robert

3 Trainingen

Nog niet gestart
19.95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificaat