BOA,

BOA examen oefenen

Rolf · 2 april 2020

Wil je het BOA examen oefenen? Maak dan gebruik van de beste BOA oefenexamens. Met onze BOA Proefexamens bieden we je de beste oefenexamens omdat de examenvragen exact hetzelfde zijn als die in het examen worden gesteld.

Wat leer je?

Je leert specifieke kennis en vaardigheden om te kunnen en mogen optreden als opsporings- ambtenaar. Na het behalen van het examen kan je worden ingezet door lokale overheden voor handhavingstaken in de openbare ruimte. Door maatschappelijke en bestuurlijke veranderingen is er een grote behoefte aan goed opgeleide opsporingsambtenaren met een passend competentieprofiel. Hierdoor heeft u goede kansen op de arbeidsmarkt na het behalen van dit diploma.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur

Een BOA proefexamen bestaat uit 50 vragen net zoals het BOA examen. In de nieuwe examens worden 3 antwoord alternatieven gegeven, i.p.v. 4, zijn er geen vragen meer met twee stellingen en worden vragen met 'altijd/nooit' zoveel mogelijk vermeden.

Onze boa proefexamens zijn exact hetzelfde als het boa examen en voldoen aan de EXTH toetstermen boa examen van 1 april 2020. Bovendien maken onze BOA docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Door het BOA examen van tevoren te oefenen zorg je ervoor dat je weet wat je in het eindexamen krijgt. Daarnaast geeft een BOA proefexamen een perfecte indruk van de opgedane kennis.

De slaaggrens voor het Boa oefenexamen is vastgesteld op 70%. In het boa oefen examen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van een boa proefexamen die 100% gelijk staat aan je examen.

In het boa examen kan je maximaal 50 punten behalen. Om te slagen moet je 34 punten behalen.

Om het getuigschrift BOA te behalen moeten er twee 2 examenonderdelen worden gedaan. De theorietoets Rechts- en Wetskennis en het vaardigheidsexamen G&Bt.
Let op! De geldigheidsduur van de eindexamenresultaten zijn 5 jaar. Zorg dat je het praktijkonderdeel van het BOA Basisbekwaamheid examen ook zo snel mogelijk behaald.

Voor het boa examen heb je 90 minuten de tijd.

Voor wie is het BOA oefenexamen?

Deze BOA oefenexamens zijn voor iedereen die in Nederland als een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) als beëdigd functionaris bevoegd wil zijn tot opsporing van bepaalde strafbare feiten. Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's) zijn onder andere werkzaam in beroepsgroepen zoals gemeentelijk handhavers, boswachters, milieuambtenaren, parkeercontroleurs, conducteurs en sociaal rechercheurs.

Boa Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de Boa vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

5 Boa oefenexamens

Maandelijks onbeperkt toegang tot 250 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen

€19,95

Over de trainer

Rolf

24 Trainingen

Niet aangemeld
€ 9,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat