Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis PE Inkomen Oefenexamen

Alfred 2 april 2021

Gratis PE Inkomen Oefenexamen

In dit Gratis PE Inkomen Oefenexamen zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de CDFD toetstermen die per 1 april 2021 van kracht zijn.

Voor wie is dit Gratis oefenexamen PE inkomen?

Dit gratis oefenexamen PE inkomen is bedoeld voor financieel professionals die een studie adviseur PE Inkomen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis WFT Inkomen oefenexamen.

Inhoud

Dit gratis oefenexamen pe inkomen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen (8 punten)
  • 2 VC vragen (4 punten)

Omdat het wft pe inkomen oefenexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het pe inkomen examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor dit gratis examen is hetzelfde als het cdfd examen namelijk 68%. In dit gratis oefenexamen kan je maximaal 12 punten behalen Om te slagen moet je daarom 9 punten behalen. 
Let op! je kunt in dit examen 8 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 56% van je score kunt behalen.

Wil je meer oefenexamens? We bieden ook 7 volledige pe inkomen oefenexamens voor maar €29,95.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe inkomen samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

Om het oefenexamen pe inkomen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze examenvragen zijn bovendien aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is het PE Inkomen examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot maart 2021 slechts 89,0% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
tip 1) maak gebruik van goede oefenexamens;
tip 2) herhaling is de truc;
tip 3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%.

Het CDFD PE Inkomen examen bestaat uit 23 vragen waarvan 16 KB vragen (16 punten), 7 VC vragen (14 punten).