PE Schade Zakelijk Samenvatting + 2 Oefenexamens

Fried Arkesteijn · 2 april 2020
Deze PE schade zakelijk samenvatting is de ideale voorbereiding op het examen en bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd. Deze PE samenvatting sluit perfect aan op het CDFD PE schade zakelijk examen. In combinatie met de PE schade zakelijk oefenexamens is dit de beste trainingsmethode.

Voor wie is deze PE schade zakelijk samenvatting?

Deze PE schade zakelijk samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die zich voorbereiden voor het CDFD examen wft PE schade zakelijk en behandeld deze samenvatting de complete examenstof waarin de ontwikkelingen van schade zakelijk worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT schade zakelijk samenvatting.

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze PE schade zakelijk opleiding bestaat uit een samenvatting + 2 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT PE docenten. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen PE schade zakelijk. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze samenvatting bevat ook 2 oefenexamens pe schade zakelijk die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2020 actief zijn. Ieder oefenexamen bestaat uit 24 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen. De inhoud van de oefenexamens is daarmee exact hetzelfde als het eindexamen.

Wil je nog meer examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. Naast de oefenexamens die bij deze samenvatting horen hebben we nog 5 oefenexamens pe schade zakelijk beschikbaar.

Deze pe schade zakelijk opleiding heeft een studiebelasting van ongeveer 15 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen. De opleiding PE schade zakelijk bevat 8 lessen die bij elkaar 43 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 2 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

PE schade zakelijk Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de PE schade zakelijk vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

PE schade zakelijk examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE schade zakelijk examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE schade zakelijk examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

Training Inhoud

Toon alles
Les Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Over de trainer

Fried Arkesteijn

33 Trainingen

Niet aangemeld
€ 39,95

Training Inhoud

  • 12 Lessen
  • 36 Onderwerpen
  • 2 Toetsen