PE Schade Zakelijk Samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte PE Schade Zakelijk Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens met 168 examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.

Rene · 2 april 2021

Deze PE schade zakelijk samenvatting is de ideale voorbereiding op het examen en bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd. Deze PE samenvatting sluit perfect aan op het CDFD PE schade zakelijk examen. In combinatie met de PE schade zakelijk oefenexamens is dit de beste trainingsmethode.

Voor wie is deze samenvatting?

Deze PE schade zakelijk samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die zich voorbereiden voor het CDFD examen wft PE schade zakelijk en behandeld deze samenvatting de complete examenstof waarin de ontwikkelingen van schade zakelijk worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT schade zakelijk samenvatting.

Informatie

Deze PE schade zakelijk samenvatting bestaat uit 12 hoofdstukken met 35 onderwerpen + 7 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT PE docenten. Het lesmateriaal en oefenexamens sluiten exact naadloos aan op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2021 actief zijn. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen PE schade zakelijk. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Wil je uitsluitend examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. We bieden deze 7 oefenexamens pe schade zakelijk ook los aan voor €29,95.

Deze samenvatting heeft een studiebelasting van ongeveer 15 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

PE schade zakelijk examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE schade zakelijk examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE schade zakelijk examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE Schade zakelijk examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

examen reserveren

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen zijn bovendien aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is PE schade zakelijk niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot april 2021 87,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
tip 1) maak gebruik van goede oefenexamens;
tip 2) herhaling is de truc;
tip 3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%.

Het PE schade zakelijk examen bestaat uit 24 vragen waarvan 15 KB vragen (15 punten) en 9 VC vragen (18 punten)

Training Content

Toon alles

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Nog niet gestart
€ 69,95

Training Inhoud

  • 12 Lessen
  • 35 Onderwerpen
  • 8 Toetsen