logo

PE zorg samenvatting

  • Examengericht
  • incl. 5 Oefenexamens
  • 105 examenvragen

Met deze examengerichte PE Zorg Samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. De oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2022 en gelden tot 31 maart 2023.

Kennisweb · 9 april 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
99,95
Get Started

Deze PE zorgverzekering samenvatting is de ideale voorbereiding op het examen. In de online leeromgeving krijg je alle actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze PE zorg opleiding sluit naadloos aan op het CDFD PE zorg examen. Door de combinatie met PE zorg oefenexamens is dit de beste trainingsmethode.

Voor wie is deze pe zorgverzekering samenvatting?

Onze PE zorgverzekering samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen wft PE zorg gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof waarin de ontwikkelingen van PE zorgverzekering wordt behandeld.
Klik hier als je op zoek bent naar WFT Zorg samenvatting.

Informatie

Deze PE zorgverzekering samenvatting bestaat uit 5 hoofdstukken met 17 onderwerpen + 7 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT PE docenten. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

De 5 oefenexamens pe zorg sluiten naadloos aan op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2022 actief zijn. Ieder oefenexamen bestaat uit 21 unieke vragen.

Wil je uitsluitend examens oefenen? Dat kan natuurlijk! Ga dan naar de 5 pe zorg oefenexamens.

Deze pe zorg opleiding heeft een studiebelasting van ongeveer 15 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De opleiding PE zorg bevat 5 hoofdstukken die bij elkaar 17 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 7 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE Zorg examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! De PE Zorg samenvatting sluit naadloos aan op het eindexamen van het CDFD is aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2022.

In principe is het PE Zorg niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2021 tot maart 2022 71,2% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze cursisten een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling.

Ben je op zoek naar PE Zorg tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Training Inhoud

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart
99,95

Training Includes

  • 21 Lessen
  • 54 Onderwerpen
  • 6 Toetsen