WFT Zorg Samenvatting + 2 Oefenexamens

Bart · 29 januari 2021
Met deze WFT zorg samenvatting inclusief oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT zorgverzekering examen. In de online leeromgeving krijg je alle WFT zorg actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze samenvatting sluit daarmee naadloos aan op het CDFD WFT zorg examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze WFT zorgverzekering opleiding?

Onze WFT zorg opleiding is bedoeld voor financieel professionals die het examen WFT zorg gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld uit de module zorgverzekering. Klik hier als je op zoek bent naar de PE zorg samenvatting.
  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren
Deze WFT zorg samenvatting bestaat uit de onderdelen e-learning gecombineerd met oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen WFT Zorg. De lesstof die sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer. Deze samenvatting bevat ook 2 WFT zorg oefenexamens die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2020 actief zijn. Ieder oefenexamen bestaat uit 49 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen. Wil je nog meer examens oefenen? Dat kan natuurlijk. Naast de oefenexamens die bij deze samenvatting horen hebben we nog 5 wft zorg oefenexamens beschikbaar.
Deze wft zorg samenvatting heeft een studie belasting van ongeveer 18 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen. De opleiding WFT zorg bevat 8 lessen die bij elkaar 43 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 2 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

WFT zorg Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wft zorg vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

WFT Zorg examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Zorg examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT zorg examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Over de trainer

Bart

6 Trainingen

Niet aangemeld
€39,95

Training Inhoud

  • 8 Lessen
  • 20 Onderwerpen
  • 2 Toetsen
  • Training Certificaat