WFT Zorg Samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte WFT Zorg Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens met 238 examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.
Rene · 2 april 2021

Met deze WFT zorg samenvatting inclusief 7 oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT zorgverzekering examen.

In de online leeromgeving krijg je alle WFT zorg actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze samenvatting sluit daarmee naadloos aan op het CDFD WFT zorg examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze WFT zorgverzekering opleiding?

Onze WFT zorg opleiding is bedoeld voor financieel professionals die het examen WFT zorg gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld uit de module zorgverzekering.

Klik hier als je op zoek bent naar de PE zorg samenvatting.

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze WFT zorg samenvatting bestaat uit 7 hoofdstukken met 20 onderwerpen + 7 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen WFT Zorg.

De lesstof is examengericht en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer. Ieder oefenexamen bestaat uit 34 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen.

Wil je uitsluitend examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. We bieden de 7 wft zorg oefenexamens ook los aan voor €29,95.

Deze wft zorg samenvatting heeft een studie belasting van ongeveer 18 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

WFT Zorg examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Zorg examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT zorg examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

examen reserveren

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Niet aangemeld
€69,95

Training Inhoud

  • 7 Lessen
  • 20 Onderwerpen
  • 8 Toetsen