WFT Basis Samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte WFT Basis Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens (294 examenvragen) die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.
Rene · 2 april 2021

Met deze WFT Basis samenvatting inclusief 7 oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT basis examen. Deze samenvatting kan je eigenlijk zien als een online ‘WFT Basis boek‘, maar dan alleen met de onderdelen die tijdens je examen ook echt gevraagd worden.

In deze samenvatting zit alle informatie die op het WFT examen aan bod komen en sluit aan op het CDFD WFT basis examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met 7 oefenexamens is dit de meest ideale training methode.

Voor wie is deze WFT Basis samenvatting?

Onze WFT Basis samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen WFT Basis gaan doen. Deze samenvatting wft basis behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld. 

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze WFT basis samenvatting bestaat uit e-learning gecombineerd met oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. In deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen WFT Basis. De lesstof die sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online samenvatting. Niet voor niets behaald 99% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

In deze training zitten ook 7 WFT Basis oefenexamens die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2021 actief zijn. Ieder oefenexamen bestaat uit 42 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen.

Deze samenvatting heeft een studie belasting van ongeveer 21 uur. De inhoud (dit is uiteraard niet het hele WFT basis boek maar uitsluitend de onderwerpen die ook tijdens het examen worden gevraagd) is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De opleiding WFT Basis bevat 6 lessen die bij elkaar 28 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze samenvatting (die geheel online te volgen is) 7 actuele oefenexamens (294 unieke examenvragen) die bestaan uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

WFT Basis examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Basis examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Basis examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

examen reserveren

TIP: Wil je alleen oefenexamens maken?
We hebben 7 wft basis oefenexamens beschikbaar voor maar €29,95 p.m. die je zo vaak kunt doen als je wilt.

Training Inhoud

Toon alles
ONDERWERPEN

Over de trainer

Rene

12 Trainingen

Niet aangemeld
€ 69,95

Training Inhoud

  • 6 Lessen
  • 28 Onderwerpen
  • 8 Toetsen
  • Training Certificaat