WFT Basis Samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte WFT Basis Samenvatting bevat alle onderwerpen die tijdens het eindexamen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens (294 examenvragen) volgens de toetstermen van 1 april 2021.
Rene · 2 april 2021

Met deze WFT Basis samenvatting inclusief 7 oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT basis examen. Deze samenvatting kan je eigenlijk zien als een online ‘WFT Basis boek‘, maar dan alleen met de onderdelen die tijdens je examen ook echt gevraagd worden.

In deze samenvatting zit alle informatie die op het WFT Basis examen aan bod komen en sluit aan op het CDFD. Doordat de lesstof gecombineerd word met 7 oefenexamens is dit de meest ideale training methode.

Deze WFT basis samenvatting bestaat uit examengericht lesmateriaal en bevat 7 oefenexamens. De samenvatting is samengesteld door erkende WFT docenten.

In deze samenvatting word je klaargestoomd voor het WFT Basis. De lesstof sluit exact aan op het CDFD eindexamen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online samenvatting. Niet voor niets behaald 99% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze samenvatting bevat ook 7 WFT Basis oefenexamens met in totaal 294 officiële oefenvragen die aansluiten op de CDFD toetstermen van 1 april 2021. Ieder oefenexamen bestaat uit 42 unieke vragen.

Te behalen punten op het examen​

De slaaggrens voor het onderdeel WFT Basis is vastgesteld op 68%. 

je kunt maximaal 64 punten behalen. Om te slagen moet je daarom minimaal 44 punten behalen. De oefenexamens zijn ook zo ingericht.

Tijdsduur

Je hebt twee uur de tijd om 42 vragen te beantwoorden.

Om je goed voor te bereiden op het examen kun je onder andere gebruikmaken van een kandidatenbrochure. In deze brochure vind je informatie over de structuur van het examen, de manier van vraagstelling en de wijze waarop jij de antwoorden moet noteren.

Advies! Je kunt in het examen 20 punten scoren met KB vragen en 40 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen zo goed mogelijk oefent omdat je daarmee al 62% van je score kunt behalen.

Deze samenvatting heeft een studie belasting van ongeveer 60 uur. De inhoud is examengericht en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

Deze opleiding WFT Basis bevat 6 lessen die bij elkaar 28 onderwerpen bevatten. 

De module wordt weliswaar op mbo-niveau gegeven, maar er is geen vooropleiding vereist om deze module te kunnen volgen. Wil jij de andere modules van WFT gaan volgen, dan zal je wel eerst de basismodule moeten halen. De basismodule vormt namelijk het uitgangspunt voor het starten van een vervolgmodule.

In samenwerking met Eureka bieden we je de mogelijkheid het WFT Basis eindexamen snel en eenvoudig te reserveren. Eureka doet dit op 14 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Groningen, Hengelo, Hoofddorp, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten

De kosten voor het WFT basis examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka kan je alle WFT & PE modules maken.

reserveren

Voor wie is deze WFT Basis samenvatting?

Deze samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen WFT Basis examen gaan doen. Deze samenvatting  behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld. 

In de WFT samenvatting voor de basis module worden oefenexamens gecombineerd met online leren. Het lesmateriaal en oefenexamens zijn gemaakt door officiële WFT docenten en dus betrouwbaar.

Deze samenvatting biedt jou de mogelijkheid om je goed voor te bereiden op het eindexamen en de lesstof sluit perfect aan op dit wft-basis-examen. Met het gebruik van deze samenvatting is het slagingspercentage maar liefst 98%.

Het is goed om je te realiseren dat je het examen onbeperkt kunt blijven maken. Slaag je toch niet de eerste keer, dan kun je het gewoon opnieuw proberen.

TIP: Wil je alleen oefenexamens maken? Met het wft basis examen maandabonnement heb je de beschikking over 7 examens die je onbeperkt kunt oefenen voor maar €29,95. 

Veel gestelde vragen

Jazeker! De WFT basis samenvatting sluit naadloos aan op het eindexamen van het CDFD is aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2021. 

In principe is het wft basis niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot maart 2021 71,2% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze cursisten een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling.

Ben je op zoek naar WFT Basis tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

De studiebelasting voor de WFT Basis samenvatting is ongeveer 60 uur. Dit is verschilt uiteraard per persoon. 

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Niet aangemeld
€ 69,95

Training Inhoud

  • 6 Lessen
  • 28 Onderwerpen
  • 8 Toetsen