WFT Hypothecair Krediet Oefenexamens 2021/2022

In deze 7 WFT Hypothecair Krediet oefenexamens zitten alle 266 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2021.

Harry · 2 april 2021

Met deze 7 WFT Hypothecair Krediet Oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het wft hypothecair krediet examen. Alle oefenexamens zijn volgens de nieuwe toetstermen van 1 april 2021.

Voor wie zijn deze oefenexamens?

Onze oefenexamens wft hypothecair krediet zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft hypothecair adviseur en extra oefenmateriaal willen hebben voor het wft hypothecair krediet examen. Deze oefenvragen zijn gericht op het CDFD eindexamen en hebben geen relatie met een specifieke hypothecair krediet opleiding. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding elders doen en deze combineren met onze proefexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar oefenexamens PE Hypothecair Krediet.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft hypothecair krediet samenvatting voor maar €69,95 en is samen met de 7 oefenexamens de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

Informatie

Het WFT hypothecair krediet examen bestaat uit 38 vragen waarvoor je 62 punten kunt behalen. Het examen is als volgt samengesteld :

 • 14 KB vragen (14 punten)
 • 22 VC vragen (44 punten)
 • 2 PG vraag (4 punten)

Het oefenexamen wft hypothecair krediet voldoet aan de CDFD toetstermen wft hypothecair krediet. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Voor het examen wft hypothecair krediet heb je 135 minuten de tijd.

wft hypothecair krediet studiebelasting

De gemiddelde studiebelasting voor het maken van oefenexamens voor dit examen bedraagt 6-9 uur. Dit afhankelijk van je voorbereiding en je kennis niveau. Opleiding niveau: MBO+/HBO

Is wft hypothecair krediet moeilijk?

In principe is het WFT hypothecair krediet examen niet moeilijk als je de juiste voorbereiding treft. In de meeste gevallen doe je een opleiding of cursus en gebruik je onze oefenexamens wft hypothecair krediet. In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze examens wft hypothecair (98%) en scoren we een 8 als beoordeling.

De slaaggrens is vastgesteld op 68%. In het oefenexamen wft hypothecair krediet is dit hetzelfde waardoor je verzekerd bent van proefexamens die 100% gelijk zijn aan het examen.

In het examen kan je maximaal 62 punten behalen Om te slagen moet je 43 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 14 punten scoren met KB vragen en 44 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 100% van je score kunt behalen

Voor het behalen van de beroepskwalificatie WFT Hypothecair krediet heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis examen (Initieel)
WFT Vermogen (Initieel)
WFT Hypothecair Krediet (Initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan die je het volgende examen te doen;

PE Hypothecair krediet

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Hypothecair krediet examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 12 plaatsen in Nederland, o.a.; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT hypothecair krediet examen

De kosten voor het wft hypothecair krediet examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

 • Bereid je lessen en het examen goed voor
 • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
 • Maak gebruik van de samenvattingen
 • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Hypothecair Krediet kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Het WFT Hypothecair krediet examen bestaat uit 38 vragen bestaande uit:

 • 14 KB vragen (14 punten);
 • 22 VC vragen (44 punten);
 • 2 PG vragen (4 punten).

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is het WFT Hypothecair krediet examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Over de trainer

Harry

8 Trainingen

Nog niet gestart
€ 29,95

Training Inhoud

 • 1 Les
 • 8 Toetsen