WFT Hypothecair Krediet Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 WFT Hypothecair Krediet oefenexamens zitten alle 190 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.

Fried Arkesteijn · 2 april 2020

Met deze WFT Hypothecair Krediet Oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het wft hypothecair krediet examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Ga je het examen oefenen, dan is het verstandig om dat te doen met examens die aansluiten op het examen volgens de nieuwe toetstermen.

Voor wie zijn deze oefenexamens wft hypothecair krediet?

Onze oefenexamens wft hypothecair krediet zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft hypothecair adviseur en extra oefenmateriaal willen hebben voor het wft hypothecair krediet examen. Deze oefenvragen zijn gericht op het CDFD eindexamen en hebben geen relatie met een specifieke hypothecair krediet opleiding. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding elders doen en deze combineren met onze proefexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar oefenexamens PE Hypothecair Krediet.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft hypothecair krediet samenvatting voor maar €39,95. In combinatie met onze proefexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het WFT hypothecair krediet examen bestaat uit 38 vragen waarvoor je 62 punten kunt behalen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 14 KB vragen (14 punten)
  • 22 VC vragen (44 punten)
  •   2 PG vraag (4 punten)

Het oefenexamen wft hypothecair krediet voldoet aan de CDFD toetstermen wft hypothecair krediet. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens is vastgesteld op 68%. In het oefenexamen wft hypothecair krediet is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van proefexamens die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het examen kan je maximaal 62 punten behalen Om te slagen moet je 43 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 14 punten scoren met KB vragen en 44 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 100% van je score kunt behalen.

Voor het examen wft hypothecair krediet heb je 135 minuten de tijd.

wft hypothecair krediet studiebelasting

De gemiddelde studiebelasting voor het maken van oefenexamens voor dit examen bedraagt 6-9 uur. Dit afhankelijk van je voorbereiding en je kennis niveau. Opleiding niveau: MBO+/HBO

Is wft hypothecair krediet moeilijk?

In principe is het WFT hypothecair krediet examen niet moeilijk als je de juiste voorbereiding treft. In de meeste gevallen doe je een opleiding of cursus en gebruik je onze oefenexamens wft hypothecair krediet. In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze examens wft hypothecair (98%) en scoren we een 8 als beoordeling.

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Hypothecair krediet examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT hypothecair krediet examen

De kosten voor het wft hypothecair krediet examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

5 Oefenexamens WFT Hypothecair Krediet

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 190 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD. 

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Alle WFT oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot alle WFT oefenexamens: WFT Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Inkomen, Pensioen, Schade zakelijk, Schade particulier, Vermogen en Zorg.

€29,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT Hypothecair Krediet Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting is een volledige training die alle onderdelen voor wft hypothecair krediet bevatten die ook op het examen voorkomen inclusief 2 wft hypothecair krediet proefexamens. (Dit zijn andere examens dan die worden aangeboden in de oefenbundel van €19,95!)

€39,95

Over de trainer

Fried Arkesteijn

33 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat