WFT Pensioen Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 WFT Pensioen oefenexamens zitten alle 245 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.

Fried Arkesteijn · 2 april 2020

Met deze WFT Pensioen Oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT pensioen examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Ga je het wft pensioen examen oefenen, dan is het verstandig om dat te doen met examens die aansluiten op toetstermen van het CDFD die per 1 april 2020 van kracht zijn. 

Voor wie zijn deze WFT Pensioen examenvragen?

Onze WFT Pensioen examenvragen zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft pensioenadviseur en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT Pensioen examen. Deze oefenexamens WFT Pensioen zijn gericht op het eindexamen en hebben geen relatie met een opleiders. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding elders volgen en combineren met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar PE Pensioen oefenexamens.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het WFT Pensioen oefenexamen bestaat uit 49 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 22 KB vragen (22 punten)
  • 25 VC vragen (50 punten)
  •   2 PG vraag  (4 punten)

Onze oefenexamens zijn daarmee exact hetzelfde als het wft pensioen examen en voldoen aan de CDFD toetstermen wft pensioen. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het WFT Pensioen examen is vastgesteld op 68%. In het proefexamen wft pensioen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft pensioen die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT Pensioen examen kan je maximaal 76 punten behalen Om te slagen moet je 52 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 22 punten scoren met KB vragen en 54 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 100% van je score kunt behalen.

Voor het WFT Pensioen examen heb je 135 minuten de tijd.

Is WFT Pensioen moeilijk?

Welnee, het WFT pensioen examen is niet moeilijk als je de juiste voorbereiding treft. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze examentraining wft pensioen. In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze proefexamens wft pensioen (98%) en scoren we een 8 als beoordeling.

WFT Pensioen Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wft pensioen vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Pensioen examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT Pensioen examen

De kosten voor het wft pensioen examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft pensioen samenvatting voor maar €39,95. In combinatie met onze 5 extra oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je examen. 

5 WFT Pensioen oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 245 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Alle WFT oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot alle WFT oefenexamens: WFT Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Inkomen, Pensioen, Schade zakelijk, Schade particulier, Vermogen en Zorg.

€29,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT Pensioen Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting bevat alle onderdelen die op het  WFT pensioen examen worden behandeld inclusief 2 WFT Pensioen oefenexamens. (dit zijn andere oefenexamens dan die in de examen bundel voor €19,95 worden aangeboden)

€39,95

Over de trainer

Fried Arkesteijn

33 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat