HACCP Course (English)
-
Introduction HACCP6 Onderwerpen|1 Toets
-
1. Demonstrable food safety practices2 Onderwerpen|1 Toets
-
2. Furnishing the business premises2 Onderwerpen|1 Toets
-
3. Personal hygiene2 Onderwerpen|1 Toets
-
4. Training and education2 Onderwerpen|1 Toets
-
5. H.A.C.C.P.4 Onderwerpen|1 Toets
-
6. Product Liability1 Onderwerp|1 Toets
-
7. Getting sick from food5 Onderwerpen|1 Toets
-
8. The CCPs in the hygiene code.1 Onderwerp|1 Toets
-
9. Temperature Control3 Onderwerpen|1 Toets
-
10. Working hygienically8 Onderwerpen|1 Toets
-
11. Cleaning4 Onderwerpen|1 Toets
-
12. Pest3 Onderwerpen|1 Toets
-
13. The hospitality industry hygiene code from 201611 Onderwerpen|1 Toets
Toetsen
Toets samenvatting
0 van 7 Vragen voltooid
Vragen:
Informatie
Je hebt de toets al eerder voltooid. Daarom kun je hem niet meer opnieuw starten.
Toets is aan het laden…
Je moet inloggen of inschrijven om de toets te starten.
Je moet eerst nog deze toets maken:
Resultaten
Resultaten
0 van 7 Vragen Juist beantwoord
Uw tijd:
De tijd is verstreken
Je hebt 0 van 0 punt(en), (0) bereikt
Behaalde punt(en): 0 of 0, (0)
0 verslag(en) in afwachting (mogelijke punt(en): 0)
Gemiddelde score |
|
Uw score |
|
Categorieën
- Niet gecategoriseerd 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Huidig
- Review
- Beantwoord
- Goed
- Fout
-
Vraag 1 van 7
1. Vraag
1 punt(en)Food safety only pertains to food made in a company or institution.
GoedFout -
Vraag 2 van 7
2. Vraag
1 punt(en)Food-safe working also influences the maintenance and the condition of the furnishing of the room where food is prepared.
GoedFout -
Vraag 3 van 7
3. Vraag
1 punt(en)Who bears ultimate responsibility for adequate food safety?
GoedFout -
Vraag 4 van 7
4. Vraag
1 punt(en)Which statement about the concept of hygiene is not true?
GoedFout -
Vraag 5 van 7
5. Vraag
1 punt(en)By “wares” we mean….
GoedFout -
Vraag 6 van 7
6. Vraag
1 punt(en)How many reports of food poisoning are received by general practitioners in the Netherlands each year?
GoedFout -
Vraag 7 van 7
7. Vraag
1 punt(en)The core concept of the hygiene code for the hospitality industry is……
GoedFout