Terug naar Training
HACCP Course (English)
0% Voltooid
0/0 Stappen
-
Introduction HACCP6 Onderwerpen|1 Toets
-
1. Demonstrable food safety practices2 Onderwerpen|1 Toets
-
2. Furnishing the business premises2 Onderwerpen|1 Toets
-
3. Personal hygiene2 Onderwerpen|1 Toets
-
4. Training and education2 Onderwerpen|1 Toets
-
5. H.A.C.C.P.4 Onderwerpen|1 Toets
-
6. Product Liability1 Onderwerp|1 Toets
-
7. Getting sick from food5 Onderwerpen|1 Toets
-
8. The CCPs in the hygiene code.1 Onderwerp|1 Toets
-
9. Temperature Control3 Onderwerpen|1 Toets
-
10. Working hygienically8 Onderwerpen|1 Toets
-
11. Cleaning4 Onderwerpen|1 Toets
-
12. Pest3 Onderwerpen|1 Toets
-
13. The hospitality industry hygiene code from 201611 Onderwerpen|1 Toets
Toetsen
Tijdslimiet: 0
Toets samenvatting
0 van 7 Vragen voltooid
Vragen:
Informatie
Je hebt de toets al eerder voltooid. Daarom kun je hem niet meer opnieuw starten.
Toets is aan het laden…
Je moet inloggen of inschrijven om de toets te starten.
U moet eerst het volgende invullen:
Resultaten
Toets afgerond. Resultaten worden opgeslagen.
Resultaten
0 van 7 Vragen correct beantwoord
Uw tijd:
De tijd is verstreken
U heeft 0 van de 0 punt(en) bereikt, (0)
Behaalde punt(en): 0 of 0, (0)
0 verslag(en) in afwachting (mogelijke punt(en): 0)
Gemiddelde score |
|
Uw score |
|
Categorieën
- Niet gecategoriseerd 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Huidig
- Review
- Beantwoord
- Goed
- Fout
-
Vraag 1 van 7
1. Vraag
1 punt(en)GoedFout -
Vraag 2 van 7
2. Vraag
1 punt(en)GoedFout -
Vraag 3 van 7
3. Vraag
1 punt(en)GoedFout -
Vraag 4 van 7
4. Vraag
1 punt(en)GoedFout -
Vraag 5 van 7
5. Vraag
1 punt(en)GoedFout -
Vraag 6 van 7
6. Vraag
1 punt(en)GoedFout -
Vraag 7 van 7
7. Vraag
1 punt(en)GoedFout