Terug naar Training
HACCP Course (English)
0% Voltooid
0/0 Stappen
-
Introduction HACCP6 Onderwerpen|1 Toets
-
1. Demonstrable food safety practices2 Onderwerpen|1 Toets
-
2. Furnishing the business premises2 Onderwerpen|1 Toets
-
3. Personal hygiene2 Onderwerpen|1 Toets
-
4. Training and education2 Onderwerpen|1 Toets
-
5. H.A.C.C.P.4 Onderwerpen|1 Toets
-
6. Product Liability1 Onderwerp|1 Toets
-
7. Getting sick from food5 Onderwerpen|1 Toets
-
8. The CCPs in the hygiene code.1 Onderwerp|1 Toets
-
9. Temperature Control3 Onderwerpen|1 Toets
-
10. Working hygienically8 Onderwerpen|1 Toets
-
11. Cleaning4 Onderwerpen|1 Toets
-
12. Pest3 Onderwerpen|1 Toets
-
13. The hospitality industry hygiene code from 201611 Onderwerpen|1 Toets
Toetsen
Les Inhoud
0% Voltooid
0/6 Stappen