logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

Handelsmerk klacht Indienen

ToetsJeKennis is een technologieplatform waarmee iedereen educatieve inhoud kan maken en delen. We hosten vele cursussen en trainingen op onze site. We beoordelen of bewerken de gepubliceerde traingen niet en zijn niet in een positie om de wettigheid van hun inhoud te bepalen. Het is echter belangrijk voor ons dat trainers de intellectuele eigendomsrechten van anderen respecteren.

De onderstaande formulier is speciaal ontworpen voor het indienen van een inbreuk melding voor handelsmerken. Als u te goeder trouw van mening bent dat een trainer inbreuk maakt op een handelsmerk dat eigendom is van u of een organisatie die u vertegenwoordigt, kunt u de onderstaande knop gebruiken om ons een officiële klacht te sturen via dit formulier.

Houd er rekening mee dat het melden van inbreuk voor een handelsmerk een serieuze zaak is. Als u bewust misleidende of frauduleuze meldingen van inbreuk indient, stelt u zich mogelijk bloot aan juridische gevolgen.

Als u een claim op een auteursrecht inbreuk wilt indienen volg dan de instructies hier.

Als u een frauduleus account wilt melden dat zich voordoet als u, stuur dan een e-mail via het reguliere contactformulier

Van de rechtmatig eigenaar van het handelsmerk
U dient hier uw bevoegdheid beschrijven voor het indienen van deze klacht over handelsmerkinbreuk
Kopieer en plak hier de url van de pagina op de website van toetsjekennis.nl welke de inbreuk veroorzaakt. Vul deze in als: https://toetsjekennis.nl/de-pagina-van-de-training