PE Schade Particulier Samenvatting + 7 Oefenexamens

  • 9 lessen incl 7 oefenexamens
  • 294 officiële examenvragen

Dit is de examengerichte PE Schade Particulier Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen. Toetstermen 1 april 2021

Rene · 2 april 2021

Deze WFT PE schade particulier samenvatting is de ideale voorbereiding op het examen en bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd. Deze PE samenvatting sluit perfect aan op het CDFD PE schade particulier examen. In combinatie met de 7 PE schade particulier oefenexamens is dit de beste trainingsmethode.

Voor wie is deze samenvatting?

Deze wft pe schade particulier samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die zich voorbereiden voor het CDFD examen wft PE schade particulier en behandeld deze samenvatting de complete examenstof waarin de ontwikkelingen van Basis, Vermogen en schade particulier worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT schade particulier samenvatting.

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze schade particulier opleiding bestaat uit een samenvatting + 7 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT PE docenten. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen PE schade particulier. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. 

Ieder oefenexamen bestaat uit 26 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen. De inhoud van de oefenexamens is daarmee exact hetzelfde als het eindexamen.

Wil je uitsluitend examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. We bieden ook 7 oefenexamens pe schade particulier voor €29,95 aan.

Deze pe schade particulier opleiding heeft een studiebelasting van ongeveer 15 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De opleiding PE schade particulier bevat 9 lessen die bij elkaar 27 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 7 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

PE Schade particulier examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE schade particulier examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE schade particulier examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

examen reserveren

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Niet aangemeld
€ 69,95

Training Inhoud

  • 9 Lessen
  • 28 Onderwerpen
  • 8 Toetsen