WFT Vermogen Oefenexamens 2021/2022

In deze 7 WFT Vermogen oefenexamens zitten alle 329 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2021.

Harry · 2 april 2021

Met deze 7 wft vermogen oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen wft vermogen. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD van 1 april 2021.

Voor wie zijn deze oefenexamens?

Deze oefenexamens wft vermogen zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft vermogen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT vermogen examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en zijn hierdoor perfect te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar PE vermogen oefenexamens.

Informatie

Deze WFT Vermogen oefenexamens bestaan uit 47 vragen per examen en zijn als volgt samengesteld :

  • 20 KB vragen (20 punten)
  • 25 VC vragen (50 punten)
  •   2 PG vragen (4 punten)

De oefenexamens zijn hiermee exact hetzelfde als het wft vermogen examen. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het wft vermogen examen is vastgesteld op 68%. In het wft vermogen proefexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft vermogen die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT vermogen examen kan je maximaal 74 punten behalen. Om te slagen moet je 51 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 20 punten scoren met KB vragen en 50 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 67,5% van je score kunt behalen.

Voor het WFT vermogenexamen heb je 135 minuten de tijd.

Is WFT vermogen moeilijk?

In principe is wft vermogen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2019 tot april 2020 slechts 42,9% van alle examen kandidaten. Ter verduidelijking: dat is nog niet de helft! Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Met onze wft vragenbank weet je in ieder geval zeker dat je de juiste examens oefent.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur vermogen heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis examen (Initieel)
WFT vermogen (Initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan kan je dat doen met de volgende examens;

PE Vermogen

Omdat de module Vermogen ook in PE Hypothecair krediet en PE pensioen zit, kan je deze module dus ook met die examens behalen.

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT vermogen examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT vermogen examen

De kosten voor het wft vermogen examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

examen reserveren

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft vermogen samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je pe vermogen examen.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Vermogen examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Het WFT Vermogen oefenexamen bestaat uit 47 vragen. Het examen is als volgt samengesteld:

20 KB vragen (20 punten)
25 VC vragen (50 punten)
2 PG vragen (4 punten)

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is het Vermogen examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Over de trainer

Harry

8 Trainingen

Niet aangemeld
€ 29,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 8 Toetsen