WFT Vermogen Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 WFT Vermogen oefenexamens zitten alle 235 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Rene · 29 januari 2021

Met deze wft vermogen oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen wft vermogen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie zijn deze oefenexamens wft vermogen?

Deze oefenexamens wft vermogen zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft vermogen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT vermogen examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en zijn hierdoor perfect te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar PE vermogen oefenexamens.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Deze WFT Vermogen oefenexamens bestaan uit 47 vragen per examen en zijn als volgt samengesteld :

  • 20 KB vragen (20 punten)
  • 25 VC vragen (50 punten)
  •   2 PG vragen (4 punten)

De oefenexamens zijn hiermee exact hetzelfde als het wft vermogen examen. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het wft vermogen examen is vastgesteld op 68%. In het wft vermogen proefexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft vermogen die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT vermogen examen kan je maximaal 74 punten behalen. Om te slagen moet je 51 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 20 punten scoren met KB vragen en 50 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 67,5% van je score kunt behalen.

Voor het WFT vermogenexamen heb je 135 minuten de tijd.

Is WFT vermogen moeilijk?

In principe is wft vermogen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2019 tot april 2020 slechts 42,9% van alle examen kandidaten. Ter verduidelijking: dat is nog niet de helft! Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

WFT Vermogen Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wft vermogen vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT vermogen examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT vermogen examen

De kosten voor het wft vermogen examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft vermogen samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenxamens. In combinatie met onze 5 overige oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je pe vermogen examen.

5 WFT vemogen oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 235 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT Vermogen Samenvatting + 2 Oefenexamens

Het volledige e-learning pakket in de vorm van een samenvatting die alle onderdelen voor WFT vermogen bevatten inclusief 2 unieke WFT vermogen oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamenbundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

34 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat