PE Vermogen Samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte PE Vermogen Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens met 168 officiële examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.
Harry · 1 april 2021
Deze pe vermogen samenvatting is de ideale voorbereiding op het examen en bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd. Deze PE samenvatting sluit perfect aan op het CDFD PE vermogen examen. In combinatie met de PE vermogen oefenexamens is dit de beste trainingsmethode.

Voor wie is deze pe vermogen samenvatting?

Deze pe vermogen samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die zich voorbereiden voor het CDFD examen wft PE vermogen en behandeld deze samenvatting de complete examenstof waarin de ontwikkelingen van Vermogen worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT vermogen samenvatting.

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze PE vermogen opleiding bestaat uit een samenvatting + 7 oefenexamens die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2021 actief zijn. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen PE vermogen. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Ieder oefenexamen bestaat uit 24 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen. De inhoud van de oefenexamens is daarmee exact hetzelfde als het eindexamen.

Wil je alleen examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. Maak dan gebruik van de 7 oefenexamens pe vermogen.

Deze pe vermogen opleiding heeft een studiebelasting van ongeveer 15 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De PE vermogen samenvatting bevat 3 lessen die bij elkaar 33 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 7 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

PE vermogen examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE vermogen examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE vermogen examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

examen reserveren

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Harry

8 Trainingen

Niet aangemeld
€ 69,95

Training Inhoud

  • 4 Lessen
  • 33 Onderwerpen
  • 8 Toetsen