WFT Vermogen Samenvatting + 2 Oefenexamens

Harry · 29 januari 2021
Met deze wft vermogen samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. In de online leeromgeving krijg je alle WFT vermogen actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze samenvatting sluit perfect aan op het CDFD WFT vermogen examen en doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze WFT vermogen opleiding?

Onze WFT vermogen opleiding is bedoeld voor financieel professionals die zich voorbereiden op het examen WFT vermogen. Deze samenvatting behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld. Klik hier als je op zoek bent naar de PE vermogen samenvatting.
  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze WFT Vermogen samenvatting bestaat uit de onderdelen e-learning gecombineerd met oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen WFT vermogen. De lesstof die sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze samenvatting bevat ook 2 WFT vermogen oefenexamens die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2020 actief zijn. Ieder oefenexamen bestaat uit 49 unieke vragen die identiek zijn aan de vragen die worden gesteld op het examen.

Wil je nog meer examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. Naast de oefenexamens die bij deze samenvatting horen hebben we nog 5 wft vermogen oefenexamens voor maar €19,95 beschikbaar.

Deze samenvatting wft vermogen heeft een studie belasting van ongeveer 18 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen. De opleiding WFT vermogen bevat 8 lessen die bij elkaar 43 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 2 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

WFT vermogen Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wft vermogen vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

WFT Vermogen examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT vermogen examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT vermogen examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Harry

8 Trainingen

Niet aangemeld
€ 39,95

Training Inhoud

  • 18 Lessen
  • 130 Onderwerpen
  • 2 Toetsen