logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

WFT Vermogen Samenvatting

  • Examengericht
  • incl. 5 Oefenexamens
  • 235 examenvragen

Met deze examengerichte WFT Vermogen Samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. De oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2022 en gelden tot 31 maart 2023.

Kennisweb ·2 april 2023

In de online leeromgeving krijg je alle WFT vermogen onderwerpen die op het examen aan bod komen. Deze samenvatting sluit perfect aan op het CDFD WFT vermogen examen en doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze samenvatting?

Onze WFT vermogen samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die zich voorbereiden op het examen WFT vermogen. Deze samenvatting behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar de PE vermogen samenvatting.

Informatie

Deze WFT Vermogen samenvatting bestaat uit 19 hoofdstukken met 130 onderwerpen + 5 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen WFT vermogen.

De lesstof is examengericht en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer. Deze samenvatting en oefenexamens sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2022.

Wil je uitsluitend examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. We bieden de 5 wft vermogen oefenexamens ook los aan voor €29,95.

Deze samenvatting wft vermogen heeft een studie belasting van ongeveer 18 uur. De inhoud is examengericht en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen. Zo weet je zeker dan je gebruik maakt van de beste wft vragenbank met de echte examenvragen.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur vermogen heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis (Initieel)
WFT vermogen (Initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan die je het volgende examen te doen;

PE Vermogen

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT vermogen examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! De WFT vermogen samenvatting sluit naadloos aan op het eindexamen van het CDFD is aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2022.

In principe is het wft vermogen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2021 tot maart 2022 71,2% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze cursisten een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling.

Ben je op zoek naar WFT Vermogen tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

examen reserveren

Training Inhoud

Uitklappen
Les Inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps
Les Inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart

Training Includes

  • 18 Lessen
  • 35 Onderwerpen
  • 6 Toetsen