WFT Vermogen Samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte WFT Vermogen Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens met 329 examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.
Harry · 2 april 2021

Met deze wft vermogen samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen.

In de online leeromgeving krijg je alle WFT vermogen onderwerpen die op het examen aan bod komen. Deze samenvatting sluit perfect aan op het CDFD WFT vermogen examen en doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze samenvatting?

Onze WFT vermogen samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die zich voorbereiden op het examen WFT vermogen. Deze samenvatting behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar de PE vermogen samenvatting.

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Welke modules nodig?
  • Reserveren

Deze WFT Vermogen samenvatting bestaat uit 19 hoofdstukken met 130 onderwerpen + 7 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen WFT vermogen.

De lesstof is examengericht en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer. Deze samenvatting en oefenexamens sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2021.

Wil je uitsluitend examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. We bieden de 7 wft vermogen oefenexamens ook los aan voor €29,95.

Deze samenvatting wft vermogen heeft een studie belasting van ongeveer 18 uur. De inhoud is examengericht en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen. Zo weet je zeker dan je gebruik maakt van de beste wft vragenbank met de echte examenvragen.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur vermogen heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis (Initieel)
WFT vermogen (Initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan die je het volgende examen te doen;

PE Vermogen

WFT Vermogen examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT vermogen examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT vermogen examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

examen reserveren

Training Inhoud

Toon alles
Les Inhoud
0% Voltooid 0/8 Stappen