PE zorg samenvatting + 2 oefenexamens

Dit is de complete PE Zorg Samenvatting inclusief 2 oefenexamens. Volgens de toetstermen van 1 april 2021.
Rene · 29 januari 2021
Deze PE zorgverzekering samenvatting is de ideale voorbereiding op het examen. In de online leeromgeving krijg je alle actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze PE zorg opleiding sluit naadloos aan op het CDFD PE zorg examen. Door de combinatie met PE zorg oefenexamens is dit de beste trainingsmethode.

Voor wie is deze pe zorgverzekering samenvatting?

Onze PE zorgverzekering samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen wft PE zorg gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof waarin de ontwikkelingen van PE zorgverzekering wordt behandeld. Klik hier als je op zoek bent naar WFT Zorg samenvatting.
  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze PE zorgverzekering opleiding bestaat uit een samenvatting + 2 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT PE docenten. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze samenvatting bevat ook 2 oefenexamens pe zorg die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2020 actief zijn. Ieder oefenexamen bestaat uit 24 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen. De inhoud van de oefenexamens is daarmee exact hetzelfde als het eindexamen.

Wil je nog meer examens oefenen? Dat kan natuurlijk. Naast de oefenexamens die bij deze samenvatting horen hebben we nog 5 pe zorg oefenexamen beschikbaar.

Deze pe zorg opleiding heeft een studiebelasting van ongeveer 15 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De opleiding PE zorg bevat 4 lessen die bij elkaar 14 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 2 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

PE zorg examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE zorg examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE Zorg examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€39,95

Training Inhoud

  • 5 Lessen
  • 17 Onderwerpen
  • 2 Toetsen
  • Training Certificaat