WFT inkomen samenvatting

  • Examengericht
  • incl. 5 Oefenexamens
  • 230 examenvragen

Met deze examengerichte WFT Inkomen Samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. De oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2022 en gelden tot 31 maart 2023.

Kennisweb · 4 april 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
199,95
Get Started

In de online leeromgeving krijg je alle WFT inkomen actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze samenvatting sluit daarmee naadloos aan op het CDFD WFT inkomen examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze samenvatting?

Onze WFT inkomen samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen WFT inkomen gaan doen. Deze examengerichte training behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld uit de modules Basis, Vermogen en inkomen.

Klik hier als je op zoek bent naar de PE wft inkomen samenvatting.

TIP: Wil je alleen oefenexamens maken?
Met het wft inkomen examen maandabonnement heb je de beschikking over 5 examens die je onbeperkt kunt oefenen voor maar €29,95.

Informatie

Deze WFT inkomen samenvatting bestaat uit 12 hoofdstukken met 73 onderwerpen gecombineerd met 7 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen WFT inkomen. De lesstof die sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

De oefenexamens, die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2022 actief zijn, bestaan uit 46 unieke vragen per examen.

Wil je uitsluitend examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. Maak dan gebruik van de 5 oefenexamens wft inkomen.

Deze samenvatting heeft een studie belasting van ongeveer 18 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur Inkomen heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis (Initieel)
WFT Inkomen (Initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan die je het volgende examen te doen;

PE Inkomen

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Inkomen examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! De WFT inkomen samenvatting sluit naadloos aan op het eindexamen van het CDFD is aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2022.

In principe is het wft inkomen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2021 tot maart 2022 71,2% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze cursisten een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling.

Ben je op zoek naar WFT Inkomen tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

examen reserveren

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart
199,95

Training Includes

  • 6 Lessen
  • 76 Onderwerpen
  • 6 Toetsen