WFT inkomen samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte WFT Inkomen Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens met 322 officiële examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.
Rene · 2 april 2021

Met deze WFT inkomen samenvatting inclusief 7 oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT inkomen examen.

In de online leeromgeving krijg je alle WFT inkomen actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze samenvatting sluit daarmee naadloos aan op het CDFD WFT inkomen examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze samenvatting?

Onze WFT inkomen samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen WFT inkomen gaan doen. Deze examengerichte training behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld uit de modules Basis, Vermogen en inkomen .

Klik hier als je op zoek bent naar de PE wft inkomen samenvatting.

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Welke module nodig
  • Reserveren

Deze WFT inkomen samenvatting bestaat uit 12 hoofdstukken met 73 onderwerpen gecombineerd met 7 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen WFT inkomen. De lesstof die sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

De oefenexamens, die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2021 actief zijn, bestaan uit 49 unieke vragen per examen.

Wil je uitsluitend examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. Maak dan gebruik van de 7 oefenexamens wft inkomen.

Deze samenvatting heeft een studie belasting van ongeveer 18 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur Inkomen heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis (Initieel)
WFT Inkomen (Initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan die je het volgende examen te doen;

PE Inkomen

WFT Inkomen examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Inkomen examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Inkomen examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

examen reserveren

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Niet aangemeld
€ 69,95

Training Inhoud

  • 12 Lessen
  • 73 Onderwerpen
  • 8 Toetsen