PE inkomen samenvatting + 2 Oefenexamens

Rene · 20 februari 2021
Deze PE inkomen samenvatting is de ideale voorbereiding op het examen en bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd. Deze PE samenvatting sluit perfect aan op het CDFD PE inkomen examen. In combinatie met de PE inkomen oefenexamens is dit de beste trainingsmethode.

Voor wie is deze PE inkomen samenvatting?

Deze PE inkomen samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die zich voorbereiden voor het CDFD examen wft PE inkomen en behandeld deze samenvatting de complete examenstof waarin de ontwikkelingen van Basis, Vermogen en inkomen worden behandeld. Klik hier als je op zoek bent naar WFT inkomen samenvatting.
  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

 

Deze PE inkomen opleiding bestaat uit een samenvatting + 2 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT PE docenten. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen PE inkomen. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze samenvatting bevat ook 2 oefenexamens pe inkomen die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2020 actief zijn. Ieder oefenexamen bestaat uit 24 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen. De inhoud van de oefenexamens is daarmee exact hetzelfde als het eindexamen.

Wil je nog meer examens oefenen?
Dat kan natuurlijk. Naast de oefenexamens die bij deze samenvatting horen hebben we nog 5 oefenexamens pe inkomen beschikbaar.

Deze pe inkomen opleiding heeft een studiebelasting van ongeveer 15 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen. De opleiding PE inkomen bevat 8 lessen die bij elkaar 43 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 2 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

PE inkomen Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de PE inkomen vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

PE inkomen examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE inkomen examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE inkomen examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

Over de trainer

Rene

34 Trainingen

Niet aangemeld
€ 39,95

Training Inhoud

  • 6 Lessen
  • 23 Onderwerpen
  • 2 Toetsen