WFT Zorg Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 WFT Zorg oefenexamens zitten alle 170 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Rene · 29 januari 2021

Met deze WFT Zorg oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT zorg examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie zijn deze WFT Zorg examenvragen?

Deze WFT Zorg examenvragen zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft zorgadviseur en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT zorg examen. Deze oefenexamens WFT zorg zijn gericht op het eindexamen en zijn hierdoor perfect te combineren met je opleiding/cursus.

Klik hier als je op zoek bent naar PE zorg oefenexamens.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het WFT Zorg oefenexamen bestaat uit 34 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 14 KB vragen (14 punten)
  • 18 VC vragen (36 punten)
  •   2 PG vragen (4 punten)

De oefenexamens zijn exact hiermee hetzelfde als het wft zorg examen en voldoen aan de CDFD toetstermen wft zorg van 1 april 2020. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het WFT Zorg examen is vastgesteld op 68%. In het proefexamen wft zorg is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft zorg die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT zorg examen kan je maximaal 54 punten behalen. Om te slagen moet je 37 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 14 punten scoren met KB vragen en 36 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 66% van je score kunt behalen.

Voor het WFT zorg examen heb je 90 minuten de tijd.

Is WFT Zorg moeilijk?

In principe is wft zorg niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2019 tot april 2020 63,2% van alle examen kandidaten.

WFT Zorg Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wft zorg vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Zorg examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT Zorg examen

De kosten voor het wft zorg examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft zorg samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 overige oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je wft zorg examen.

5 WFT Zorg oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 170 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT Zorg Samenvatting + 2 Oefenexamens

Het volledige e-learning pakket in de vorm van een samenvatting die alle onderdelen voor WFT Zorg bevatten inclusief 2 unieke WFT Zorg oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamenbundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

34 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat