Terug naar Training
HACCP cursus
0% Voltooid
0/0 Stappen
-
Inleiding HACCP6 Onderwerpen|1 Toets
-
1. Aantoonbaar voedselveilig werken2 Onderwerpen|1 Toets
-
2. Inrichting van de bedrijfsruimte2 Onderwerpen|1 Toets
-
3. Persoonlijke hygiëne2 Onderwerpen|1 Toets
-
4. Training en opleiding2 Onderwerpen|1 Toets
-
5. H.A.C.C.P.4 Onderwerpen|1 Toets
-
6. Productaansprakelijkheid1 Onderwerp|1 Toets
-
7. Ziek worden van voeding5 Onderwerpen|1 Toets
-
8. De CCP’s in de hygiënecode1 Onderwerp|1 Toets
-
9. Temperatuurbeheersing3 Onderwerpen|1 Toets
-
10. Hygiënisch werken8 Onderwerpen|1 Toets
-
11. Schoonmaken4 Onderwerpen|1 Toets
-
12. Ongedierte3 Onderwerpen|1 Toets
-
13. De hygiënecode horeca vanaf 201611 Onderwerpen|1 Toets
Toetsen
Les Voortgang
0% Voltooid
Aan het einde van de inleiding van deze e-learning blikken we kort vooruit op de rest van de training. Deze HACCP-training bevat 13 hoofdstukken met bijbehorende proefexamens. Ieder proefexamen bevat telkens een aantal vragen. Je kunt pas door naar het volgende hoofdstuk als je alle vragen goed hebt beantwoord. De samenstelling van de training is bedoeld om jou de essentie van HACCP te leren. Daarom bestaat de training uit dezelfde 13 onderwerpen die ook in de hygiënecode staan beschreven.
Start nu de toets die gaat over de inleiding.