HACCP cursus
-
Inleiding HACCP6 Onderwerpen|1 Toets
-
1. Aantoonbaar voedselveilig werken2 Onderwerpen|1 Toets
-
2. Inrichting van de bedrijfsruimte2 Onderwerpen|1 Toets
-
3. Persoonlijke hygiëne2 Onderwerpen|1 Toets
-
4. Training en opleiding2 Onderwerpen|1 Toets
-
5. H.A.C.C.P.4 Onderwerpen|1 Toets
-
6. Productaansprakelijkheid1 Onderwerp|1 Toets
-
7. Ziek worden van voeding5 Onderwerpen|1 Toets
-
8. De CCP’s in de hygiënecode1 Onderwerp|1 Toets
-
9. Temperatuurbeheersing3 Onderwerpen|1 Toets
-
10. Hygiënisch werken8 Onderwerpen|1 Toets
-
11. Schoonmaken4 Onderwerpen|1 Toets
-
12. Ongedierte3 Onderwerpen|1 Toets
-
13. De hygiënecode horeca vanaf 201611 Onderwerpen|1 Toets
Toetsen
Toets samenvatting
0 van 7 Vragen voltooid
Vragen:
Informatie
Je hebt de toets al eerder voltooid. Daarom kun je hem niet meer opnieuw starten.
Toets is aan het laden…
Je moet inloggen of inschrijven om de toets te starten.
Je moet eerst nog deze toets maken:
Resultaten
Resultaten
0 van 7 Vragen Juist beantwoord
Uw tijd:
De tijd is verstreken
Je hebt 0 van 0 punt(en), (0) bereikt
Behaalde punt(en): 0 of 0, (0)
0 verslag(en) in afwachting (mogelijke punt(en): 0)
Gemiddelde score |
|
Uw score |
|
Categorieën
- Niet gecategoriseerd 0%
-
Hieronder kan je de examenvragen nakijken waarbij een uitgebreide uitleg verschijnt.
-
Helaas, je bent niet geslaagd voor deze toets.
Advies: Maak deze toets direct nog een keer, nadat je hieronder de vragen en je antwoorden hebt bekeken. -
Gefeliciteerd!
Je hebt deze toets met succes afgerond. Bekijk hieronder je antwoorden of maak gebruik van de rest van de cursus (incl. Certificaat) voor eenmalig €29,95.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Huidig
- Review
- Beantwoord
- Goed
- Fout
-
Vraag 1 van 7
1. Vraag
1 punt(en)Voedselveiligheid heeft alleen betrekking op eten dat is gemaakt in een bedrijf of instelling.
GoedFout -
Vraag 2 van 7
2. Vraag
1 punt(en)Voedselveilig werken heeft ook invloed op het onderhoud en de staat van de inrichting van de ruimte waar voedsel wordt bereid.
GoedFout -
Vraag 3 van 7
3. Vraag
1 punt(en)Wie is er persoonlijk eindverantwoordelijk voor voldoende voedselveiligheid?
GoedFout -
Vraag 4 van 7
4. Vraag
1 punt(en)Welke bewering over het begrip hygiëne is niet waar?
GoedFout -
Vraag 5 van 7
5. Vraag
1 punt(en)Met “waren” bedoeld men….
GoedFout -
Vraag 6 van 7
6. Vraag
1 punt(en)Hoeveel meldingen van voedselvergiftiging komen jaarlijks binnen bij huisartsen in Nederland?
GoedFout -
Vraag 7 van 7
7. Vraag
1 punt(en)Het kernbegrip van de hygiënecode voor de horeca is……
GoedFout