WFT Basis Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 WFT basis oefenexamens zitten alle 210 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Rene · 29 januari 2021

Met deze WFT Basis Oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de examens wft basis volgens de toetstermen van 1 april 2020.

Voor wie zijn deze oefenexamens WFT Basis?

Onze oefenexamens WFT Basis zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft Basis volgen en extra oefenmateriaal willen hebben. Deze oefenexamens zijn gericht op het examen voor het wft basis certificaat. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding of training met onze oefenexamens combineren. Velen vragen zich af: Wat is WFT? WFT staat voor Wet op het Financieel Toezicht.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? Met onze wft basis samenvatting abonnement inclusief 2 oefenexamens voor maar €39,95. Dit de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het WFT Basis oefenexamen bestaat uit 42 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 20 KB vragen (20 punten)
  • 20 VC vragen (40 punten)
  •   2 PG vragen (4 punten)

Het oefenexamen is hiermee exact hetzelfde als het wft basis examen en voldoet aan de CDFD toetstermen. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het WFT Basis examen is vastgesteld op 68%. 

In het WFT basis examen kan je maximaal 64 punten behalen. Om te slagen moet je 44 punten behalen. Het WFT Basis Oefenexamen is ook zo ingericht.

Advies! Je kunt in het examen 20 punten scoren met KB vragen en 40 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen zo goed mogelijk oefent omdat je daarmee al 62% van je score kunt behalen.

Voor het WFT Basis examen heb je 120 minuten de tijd.

Is WFT Basis moeilijk?

In principe is wft basis niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens wft basis. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2019 tot april 2020 70,4% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage bij de examens wft basis (ruim 95%).

WFT Basis examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Basis examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Basis examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

examen reserveren

5 WFT Basis oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 210 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT Basis Samenvatting + 2 Oefenexamens

De volledige online training in de vorm van een samenvatting die alle onderdelen voor WFT basis bevatten inclusief 2 unieke WFT Basis oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamen bundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat