logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

WFT Samenvattingen

Bereid je optimaal voor met onze WFT Samenvattingen

Nog niet gestart
wft-basis-samenvatting
26 Lessen

WFT Basis Samenvatting 2024/2025

Dit is de examengerichte WFT Basis Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen. Toetstermen 1 april 2024.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
wft-consumptief-krediet-samenvatting
7 Lessen

WFT Consumptief krediet samenvatting 2024/2025

Deze examengerichte WFT Consumptief Krediet Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 5 oefenexamens met 155 examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2024.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
wft-hypothecair-krediet-samenvatting
7 Lessen

WFT Hypothecair Krediet Samenvatting 2024/2025

Deze examengerichte WFT Hypothecair Krediet Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien heeft deze samenvatting 5 oefenexamens met 185 officiële examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2024.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
wft-inkomen-samenvatting
6 Lessen

WFT inkomen samenvatting 2024/2025

Deze examengerichte WFT Inkomen Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2024.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
wft-pensioen-samenvatting
9 Lessen

WFT Pensioen Samenvatting 2024/2025

Examengerichte WFT Pensioen Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen. Toetstermen 1 april 2024

BEKIJKEN

Nog niet gestart
wft-schade-particulier-samenvatting
14 Lessen

WFT Schade Particulier Samenvatting 2024/2025

WFT Schade Particulier Samenvatting inclusief 5 oefenexamens. Toetstermen 1 april 2024

BEKIJKEN

Nog niet gestart
wft schade zakelijk samenvatting
12 Lessen

WFT Schade Zakelijk Samenvatting 2024/2025

Deze examengerichte WFT Schade Zakelijk Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 5 oefenexamens met 275 examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2024.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
wft-vermogen-samenvatting
18 Lessen

WFT Vermogen Samenvatting 2024/2025

Dit is de examengerichte WFT Vermogen Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2024

BEKIJKEN

Nog niet gestart
20 Lessen

WFT Zorg Samenvatting 2024/2025

Dit is de examengerichte WFT Zorg Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2024

BEKIJKEN

Bereik je doelen. Start nu met je voorbereiding!

Het gebruik van WFT samenvattingen biedt praktijkervaring, versterkt zelfvertrouwen, helpt zwakke punten op te sporen, bevordert efficiënt tijdsbeheer en verhoogt daardoor aanzienlijk de kans op succes in het daadwerkelijke examen.
waarom toetsjekennis

Waarom kiezen voor onze WFT Samenvattingen

Uitgebreide Dekking

Onze WFT samenvattingen dekken alle aspecten van het examen. Van eenvoudige meerkeuze vragen tot complexe scenario's, wij bereiden je voor op alles.

Realistische Ervaring

Onze samenvattingen en oefenexamens simuleren de echte examenomgeving. Dit helpt je om je vertrouwd te maken met het examenformaat en om examenstress te verminderen.

Directe Feedback

Na elk oefenexamen ontvang je gedetailleerde feedback over je prestaties. Hierdoor weet je precies waar je staat en waar je aan moet werken.

Voortdurend Bijgewerkt

Onze wft samenvattingen worden voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de laatste toetstermen. Hierdoor ben je altijd up-to-date.

samenvattingen

Geef je voorbereiding een vliegende start

Gloednieuwe WFT samenvattingen (1 april 2023) die voldoen aan de toetstermen van het CDFD. Deze lesstof is ontwikkeld op basis van het eindexamen en zijn hiermee perfect te combineren met je cursus/opleiding. In de oefenexamens krijg je altijd exact hetzelfde aantal vragen als in het CDFD examen voorgeschoteld.

Met onze samenvattingen en oefenexamens kun je je voorbereiding op een hoger niveau brengen. Je krijgt de kans om je kennis te testen, je zwakke punten te identificeren en je zelfvertrouwen te vergroten. Je zult in staat zijn om je examen met vertrouwen tegemoet te gaan, wetende dat je optimaal bent voorbereid.

ing bank
ministerie-van-justitie

Onze gebruikers

Veel gebruikers werken en leren o.a. bij deze bedrijven, instellingen en opleidingen en maken gebruik van de oefenexamens van ToetsJeKennis.