WFT Pensioen Samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte WFT Pensioen Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens met 343 examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.
Rene · 2 april 2021

Met deze WFT Pensioen samenvatting inclusief 7 oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT pensioen examen.

In de online leeromgeving worden alle WFT pensioen onderwerpen die op het WFT examen aan bod komen behandeld en sluit naadloos aan op het CDFD WFT pensioen examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze samenvatting?

Deze samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen WFT Pensioen gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar de PE Pensioen samenvatting.

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze samenvatting is samengesteld door erkende WFT docenten en bevat alle onderdelen die tijdens het examen worden behandeld. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen WFT Pensioen. De lesstof die sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze samenvatting zitten bevat 7 WFT Pensioen oefenexamens die exact aansluiten op de toetstermen van het CDFD examen van 1 april 2021. Ieder oefenexamen bestaat uit 49 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen.

Wil je uitsluitend oefenexamens maken?
We hebben deze 7 wft pensioen oefenexamens ook los beschikbaar. Deze bevatten alle 343 examenvragen die je nodig hebt om te slagen.

Deze wft pensioen samenvatting heeft een studie belasting van ongeveer 18 uur. De inhoud behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De opleiding WFT Pensioen bevat 12 lessen die bij elkaar 85 onderwerpen bevatten. 

WFT Pensioen examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Pensioen examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Pensioen examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

examen reserveren

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Niet aangemeld
€ 69,95

Training Inhoud

  • 12 Lessen
  • 85 Onderwerpen
  • 8 Toetsen