WFT Pensioen Samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte WFT Pensioen Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens met 343 examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.

Rene · 2 april 2021

Met deze WFT Pensioen samenvatting inclusief 7 oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT pensioen examen.

In de online leeromgeving worden alle WFT pensioen onderwerpen die op het WFT examen aan bod komen behandeld en sluit naadloos aan op het CDFD WFT pensioen examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze samenvatting?

Deze samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen WFT Pensioen gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar de PE Pensioen samenvatting.

TIP: Wil je alleen oefenexamens maken?
Met het wft pensioen examen maandabonnement heb je de beschikking over 7 examens die je onbeperkt kunt oefenen voor maar €29,95. 

Informatie

Deze samenvatting is samengesteld door erkende WFT docenten en bevat alle onderdelen die tijdens het examen worden behandeld. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen WFT Pensioen. De lesstof die sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze samenvatting zitten bevat 7 WFT Pensioen oefenexamens die exact aansluiten op de toetstermen van het CDFD examen van 1 april 2021. Ieder oefenexamen bestaat uit 49 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen.

Wil je uitsluitend oefenexamens maken?
We hebben deze 7 wft pensioen oefenexamens ook los beschikbaar. Deze bevatten alle 343 examenvragen die je nodig hebt om te slagen.

Deze wft pensioen samenvatting heeft een studie belasting van ongeveer 18 uur. De inhoud behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De opleiding WFT Pensioen bevat 12 lessen die bij elkaar 85 onderwerpen bevatten. 

WFT Pensioen examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Pensioen examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Pensioen examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT pensioen examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! De WFT Pensioen samenvatting sluit naadloos aan op het eindexamen van het CDFD is aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2021.

In principe is het wft pensioen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot maart 2021 71,2% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze cursisten een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling.

Ben je op zoek naar WFT Pensioen tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

examen reserveren

Training Content

Toon alles

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Nog niet gestart
€ 69,95

Training Inhoud

  • 12 Lessen
  • 85 Onderwerpen
  • 8 Toetsen