WFT Consumptief krediet samenvatting + 7 Oefenexamens

Deze examengerichte WFT Consumptief Krediet Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 7 oefenexamens met 224 examenvragen die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2021.

Rene · 2 april 2021

Met deze WFT Consumptief Krediet samenvatting inclusief oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het WFT Consumptief Krediet examen.

In de online leeromgeving krijg je alle actualiteiten die op het WFT examen aan bod komen. Deze WFT Consumptief Krediet samenvatting sluit daarmee naadloos aan op het CDFD WFT Consumptief Krediet examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

Voor wie is deze samenvatting wft consumptief krediet?

Onze samenvatting wft consumptief krediet is bedoeld voor financieel professionals die het examen voor de beroepskwalificatie Adviseur Consumptief Krediet willen behalen. Deze training behandeld de complete examenstof waarin alle onderdelen worden behandeld.

LET OP!: Per 1 april 2019 mag een adviseur Hypothecair krediet ook advies geven over consumptieve kredieten. Mocht je beide beroepskwalificaties willen behalen dan is het verstandig om WFT Hypothecair krediet te doen.

Klik hier als je op zoek bent naar de PE Consumptief Krediet samenvatting.

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze wft consumptief krediet samenvatting bestaat uit een 'online cursus' gecombineerd met 2 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen WFT Consumptief krediet. De lesstof die sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze cursus bevat ook 2 WFT Consumptief Krediet oefenexamens die exact aansluiten op de toetstermen van 1 april 2020. Ieder oefenexamen bestaat uit 32 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen.

Wil je meer oefenen? Dan hebben we ook nog 5 extra wft consumptief krediet oefenexamens voor maar €19,95

Deze opleiding (samenvatting) heeft een studie belasting van ongeveer 14 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De opleiding wft consumptief krediet bevat 6 lessen die bij elkaar 38 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 2 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

WFT Consumptief Krediet examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Consumptief Krediet examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Consumptief Krediet examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Niet aangemeld
€69,95

Training Inhoud

  • 7 Lessen
  • 40 Onderwerpen
  • 7 Toetsen