PE Hypothecair krediet Samenvatting + 7 Oefenexamens

Dit is de examengerichte PE Hypothecair krediet Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 7 oefenexamens met in totaal 182 verschillende examenvragen die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2021.
Harry · 2 april 2021

Met deze PE Hypothecair krediet samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het PE Hypothecair krediet examen.

In de online leeromgeving krijg je alle actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze samenvatting sluit naadloos aan op het CDFD PE Hypothecair krediet examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale trainingsmethode. 

Voor wie is deze samenvatting PE Hypothecair krediet?

Deze samenvatting PE Hypothecair krediet is bedoeld voor financieel professionals die het examen PE Hypothecair krediet gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof die tijdens het examen voorkomt.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT hypothecair krediet samenvatting.

 • Inhoud
 • Studiebelasting
 • Reserveren
 • FAQ

Deze training bestaat uit een samenvatting + 7 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen en de lesstof sluit exact aan op het examen. In combinatie met de 7 oefenexamens de meest complete online samenvatting. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2021 actief zijn. Ieder oefenexamen bestaat uit 26 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen.

Deze samenvatting heeft een studiebelasting van ongeveer 13 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De samenvatting bevat 5 lessen die bij elkaar 40 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 6 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

PE Hypothecair krediet examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE Hypothecair krediet examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE Hypothecair krediet examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Examen reserveren

 

 1. Zijn dit de echte PE Hypothecair Krediet examenvragen voor 2021/2022?
  Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2021 en gelden tot 1 april 2022.
 2. Hoeveel vragen zitten er in het PE Hypothecair Krediet examen?
  Het PE Hypothecair Krediet examen bestaat uit 26 vragen waarvan 18 KB vragen (18 punten) en 8 VC vragen (16 punten). Om te slagen voor dit examen moet je 68% van het totaal aantal punten scoren.
 3. Is PE Hypothecair Krediet moeilijk?
  In principe is pe hypothecair krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden tussen 1 april 2019 en 1 april 2020 71,6% van alle examen kandidaten. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Harry

8 Trainingen

Niet aangemeld
69,95

Training Inhoud

 • 5 Lessen
 • 40 Onderwerpen
 • 8 Toetsen