PE Hypothecair krediet Samenvatting + 2 Oefenexamens

Dit is de complete PE Hypothecair Krediet Samenvatting in een begrijpelijke training inclusief 2 oefenexamens. Volgens de toetstermen van 1 april 2020.

Rene · 29 januari 2021

Met deze PE Hypothecair krediet samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het PE Hypothecair krediet examen.

In de online leeromgeving krijg je alle actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze samenvatting sluit naadloos aan op het CDFD PE Hypothecair krediet examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale trainingsmethode. 

 • De beste professional trainers

 • Up-to-date examenvragen

 • Direct contact met trainers

 • Overal en altijd beschikbaar

 • Unieke examenvragen

 • Feedback bij iedere vraag

Voor wie is deze samenvatting PE Hypothecair krediet?

Deze samenvatting PE Hypothecair krediet is bedoeld voor financieel professionals die het examen PE Hypothecair krediet gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof die tijdens het examen voorkomt.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT hypothecair krediet samenvatting.

 • Inhoud
 • Studiebelasting
 • Reserveren

Deze training bestaat uit een samenvatting + 2 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT docenten. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen en de lesstof sluit exact aan op het examen. In combinatie met de oefenexamens de meest complete online samenvatting. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Deze samenvatting bevat ook 2 oefenexamens pe hypothecair krediet die exact aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen die per 1 april 2020 actief zijn. Ieder oefenexamen bestaat uit 25 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen.

Deze samenvatting heeft een studiebelasting van ongeveer 13 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De samenvatting bevat 5 lessen die bij elkaar 45 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 2 actuele oefenexamens die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

PE Hypothecair krediet examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE Hypothecair krediet examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE Hypothecair krediet examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
39,95

Training Inhoud

 • 5 Lessen
 • 45 Onderwerpen
 • 2 Toetsen
 • Training Certificaat