Oefenexamens PE Hypothecair Krediet 2020/2021

In deze 5 oefenexamens PE Hypothecair Krediet zitten alle 125 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Ilitso Veldwachter · 2 april 2020

Met deze oefenexamens pe hypothecair krediet heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Je kunt ieder oefenexamen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2020.

Voor wie zijn deze oefenexamens pe hypothecair krediet?

Deze oefenexamens pe hypothecair krediet zijn bedoeld voor adviseurs die hun adviesbevoegdheid voor Adviseur Hypothecair krediet in stand willen houden en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze 5 unieke oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en daarom goed te combineren met je opleiding/training. 

Klik hier als je op zoek bent naar oefenexamens wft hypothecair krediet.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe hypothecair krediet samenvatting voor maar €39,95. In combinatie met onze proefexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je pe examen. 

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het oefenexamen bestaat uit 25 vragen waarvoor je maximaal 33 punten kunt scoren. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 17 KB vragen (17 punten)
  •   8 VC vragen (16 punten)

Deze oefenexamens zijn exact hetzelfde als het CDFD examen en voldoet aan de toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze trainers exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het wft pe hypothecair krediet oefenexamen is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het PE hypothecair krediet examen kan je maximaal 33 punten behalen. Om te slagen moet je 23 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 17 punten scoren met KB vragen en 16 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 70% van je score kunt behalen.

slagingspercentage pe hypothecair krediet

Volgens het CDFD slaagden in 2019/2020 71,6% van alle examen kandidaten. Dit is het laagste aantal van alle PE examens en toont aan dat dit wellicht het moeilijkste examen is. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Is PE hypothecair krediet moeilijk?

In principe is wft hypothecair krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. 

Voor het examen pe hypothecair krediet heb je 75 minuten de tijd.

 

 

 

 

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE Hypothecair krediet examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE Hypothecair krediet examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

5 PE Hypothecair Krediet oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 125 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Alle PE oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot alle PE oefenexamens: PE Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Inkomen, Pensioen, Schade zakelijk, Schade particulier, Vermogen en Zorg.

€29,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

PE Hypothecair Krediet Samenvatting + 2 Oefenexamens

De uitgebreide samenvatting die alle actualiteiten behandeld die tijdens het examen worden gevraagd. Deze samenvatting is voorzien van 2 unieke oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamen-bundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat