logo

trainingen

& cursussen

trainingen

oneindige mogelijkheden

0 %
van de cursisten slaagt in 1 keer voor het examen.
0 %
van de gebruikers zegt dat onze inhoud heeft geholpen in hun voorbereiding.
0 +
We bieden meer dan 100 officiële certificeringen.

het beste

studiemateriaal

Op ToetsJekennis.nl vind je honderden verschillende trainingen, samenvattingen en oefenexamens die worden aangeboden door studenten, docenten en opleiders. Of het nu gaat om een video training, een samenvatting of oefenexamens, je leert altijd met up-to-date studiemateriaal.
trainer toetsjekennis

trainer

worden

trainer worden

op toetsjekennis.nl

Bied jouw samenvattingen, oefenexamens en/of video trainingen aan bij duizenden geinteresseerden. We bieden de tools en vaardigheden om jouw training succevol te lanceren.

Vertrouwd door

Partners en cursisten

Bedrijven en cursisten vertrouwen op de kwaliteit van oefenexamens en trainingen.

ToetsJeKennis is een platform met oefenexamens en online trainingen gemaakt door erkende experts, professionele trainers en de beste opleiders. Alle trainingen omvatten het meeste recente lesmateriaal. Of het nu gaat om  oefenexamens, samenvattingen of trainingsvideo’s, ze sluiten altijd aan de trainingsbehoeften van zowel zakelijke klanten als individuele trainees.

klanten-vertellen-logo-943640E970-seeklogo.com_-1.png
Jan
Jan
Lees verder
ToetsJeKennis heeft me goed geholpen met het oefenen voor mijn examen.
Marcel
Marcel
Lees verder
ToetsJeKennis heeft mij goed geholpen met het voorbereiden van het examen wat ik ook uiteindelijk met een voldoende heb afgerond.
Piet
Piet
Lees verder
Het verslag en examens hebben mij goed geholpen om het examen te halen. Ook de nazorg was prima. Ik was vergeten om mij tijdig af te melden. De medewerker van de site loste dit professioneel op.
Dennis
Dennis
Lees verder
Aanvullend!
De oefen examens sluiten redelijk goed aan bij de leerstof en zijn tevens goed qua inhoud en niveau. Kortom: een goede aanvulling voor het echte examen!
John
John
Lees verder
Super goed!
Bij de meeste opleiders zijn de oefenexamens beperkt beschikbaar en bij ToetsJeKennis.nl onbeperkt! Uiteindelijk had ik een 9 voor het examen
Liselotte
Liselotte
Lees verder
Top vragen om te oefenen
Ik heb er veel aan gehad!! # BOA #bedankt
Brian
Brian
Lees verder
Geweldige HACCP cursus, en dat voor €29,95!!
Wat een geweldige ervaring!!! Alle onderdelen zaten erin, en behaalde mijn certificaat in 1x. Ik raad deze training echt aan iedereen aan.
Pieter
Pieter
Lees verder
Geslaagd!
Ik heb erg veel aan de oefenexamens van ToetsJeKennis gehad. Inmiddels ben ik geslaagd voor mijn BOA examen. Erg fijn dat deze vragen beter aansluiten dan die van mijn opleider.
Herman
Herman
Lees verder
Goede en uitdagende vragen voor VB2
Goede voorbereiding op het echte examen VB2 bij het CBR. Jammer dat er nog niet meer proefexamens te doen zijn. Fijne layout en prima gebruikersvriendelijke website.