logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

PE Pensioen Samenvatting

  • Examengericht
  • incl. 5 Oefenexamens
  • 120 examenvragen

Met deze examengerichte PE Pensioen Samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. De oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2022 en gelden tot 31 maart 2023.

Kennisweb ·5 april 2023

In de online leeromgeving krijg je alle PE pensioen actualiteiten die op het wft PE examen aan bod komen. Deze PE pensioen opleiding sluit naadloos aan op het CDFD PE pensioen examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de PE pensioen oefenexamens is dit de ideale trainingsmethode.

Voor wie is deze PE Pensioen samenvatting?

Onze PE Pensioen samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen wft PE Pensioen gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof waarin de ontwikkelingen van PE Pensioen worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT Pensioen samenvatting.

Informatie

Deze PE Pensioen samenvatting bestaat uit 8 hoofdstukken + 5 actuele oefenexamens. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen PE Pensioen. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Wil je alleen oefenexamens maken? Ga dan naar oefenexamens pe pensioen. Ieder oefenexamen bestaat uit 24 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen.

Deze pe pensioen opleiding heeft een studie belasting van ongeveer 15 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De opleiding PE Pensioen bevat 8 lessen die bij elkaar 43 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 5 actuele oefenexamens (120 unieke examenvragen) die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE pensioen examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! De PE Pensioen samenvatting sluit naadloos aan op het eindexamen van het CDFD is aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2022.

In principe is het PE Pensioen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2021 tot maart 2022 71,2% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze cursisten een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling.

Ben je op zoek naar PE Pensioen tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Training Inhoud

Uitklappen

PE BASIS

PE PENSIOEN

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart

Training Includes

  • 23 Lessen
  • 42 Onderwerpen
  • 5 Toetsen