PE Pensioen Samenvatting + 2 Oefenexamens

Dit is de complete PE Pensioen Samenvatting in een begrijpelijke training inclusief 2 oefenexamens. Volgens de toetstermen van 1 april 2020.

Fried Arkesteijn · 2 april 2020

Met deze PE Pensioen samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het PE pensioen examen.

In de online leeromgeving krijg je alle PE pensioen actualiteiten die op het wft PE examen aan bod komen. Deze PE pensioen opleiding sluit naadloos aan op het CDFD PE pensioen examen. Doordat de lesstof gecombineerd word met de PE pensioen oefenexamens is dit de ideale trainingsmethode. 

Voor wie is deze PE Pensioen samenvatting?

Onze PE Pensioen samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen wft PE Pensioen gaan doen. Deze training behandeld de complete examenstof waarin de ontwikkelingen van PE Pensioen worden behandeld.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT Pensioen samenvatting.

  • Inhoud
  • Studiebelasting
  • Reserveren

Deze PE Pensioen bevat ook 2 oefenexamens en is samengesteld door erkende WFT PE docenten. Met deze samenvatting word je klaargestoomd voor het examen PE Pensioen. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training. Niet voor niets behaald 98% van onze gebruikers het examen in 1 keer.

Wil je meer oefenen? We hebben ook nog 5 oefenexamens pe pensioen beschikbaar. Ieder oefenexamen bestaat uit 24 unieke vragen die naadloos aansluiten op het examen.

Deze pe pensioen opleiding heeft een studie belasting van ongeveer 15 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.

De opleiding PE Pensioen bevat 8 lessen die bij elkaar 43 onderwerpen bevatten. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) 5 actuele oefenexamens (120 unieke examenvragen) die bestaat uit meerkeuze vragen (KB) en casussen (VC).

 

PE Pensioen examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE Pensioen examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE Pensioen examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

Training Inhoud

Toon alles

Over de trainer

Fried Arkesteijn

33 Trainingen

Niet aangemeld

Training Inhoud

  • 8 Lessen
  • 43 Onderwerpen
  • 2 Toetsen