logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

PE Samenvattingen

Bereid je optimaal voor met onze WFT PE Samenvattingen

Nog niet gestart
pe consumptief krediet
22 Lessen

PE Consumptief krediet Samenvatting

PE Consumptief Krediet samenvatting inclusief 110 examenvragen.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe hypothecair krediet
31 Lessen

PE Hypothecair krediet Samenvatting

Dit is de examengerichte PE Hypothecair krediet Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2023

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe-inkomen-samenvatting
26 Lessen

PE Inkomen samenvatting

Deze examengerichte PE Inkomen Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2022.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe-pensioen-samenvatting
23 Lessen

PE Pensioen Samenvatting

Dit is de examengerichte PE Pensioen Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2023

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe-schade-particulier-samenvatting
33 Lessen

PE Schade Particulier Samenvatting

Dit is de examengerichte PE Schade Particulier Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2023

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe-schade-zakelijk-samenvatting
25 Lessen

PE Schade Zakelijk Samenvatting

Deze examengerichte PE Schade Zakelijk Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2022.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe vermogen oefenexamen
28 Lessen

PE Vermogen Samenvatting

Dit is de examengerichte PE Vermogen die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2023

BEKIJKEN

Bereik je doelen. Start nu met je voorbereiding!

Het gebruik van PE samenvattingen biedt praktijkervaring, versterkt zelfvertrouwen, helpt zwakke punten op te sporen, bevordert efficiënt tijdsbeheer en verhoogt daardoor aanzienlijk de kans op succes in het daadwerkelijke examen.
waarom toetsjekennis

Waarom kiezen voor onze PE Samenvattingen

Uitgebreide Dekking

Onze PE samenvattingen dekken alle aspecten van het examen. Van eenvoudige meerkeuze vragen tot complexe scenario's, wij bereiden je voor op alles.

Realistische Ervaring

Onze samenvattingen en oefenexamens simuleren de echte examenomgeving. Dit helpt je om je vertrouwd te maken met het examenformaat en om examenstress te verminderen.

Directe Feedback

Na elk oefenexamen ontvang je gedetailleerde feedback over je prestaties. Hierdoor weet je precies waar je staat en waar je aan moet werken.

Voortdurend Bijgewerkt

Onze pe samenvattingen worden voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de laatste toetstermen. Hierdoor ben je altijd up-to-date.

samenvattingen

Geef je voorbereiding een vliegende start

Gloednieuwe PE samenvattingen (1 april 2023) die voldoen aan de toetstermen van het CDFD. Deze lesstof is ontwikkeld op basis van het eindexamen en zijn hiermee perfect te combineren met je cursus/opleiding. In de oefenexamens krijg je altijd exact hetzelfde aantal vragen als in het CDFD examen voorgeschoteld.

Met onze samenvattingen en oefenexamens kun je je voorbereiding op een hoger niveau brengen. Je krijgt de kans om je kennis te testen, je zwakke punten te identificeren en je zelfvertrouwen te vergroten. Je zult in staat zijn om je examen met vertrouwen tegemoet te gaan, wetende dat je optimaal bent voorbereid.

ing bank
ministerie-van-justitie

Onze gebruikers

Veel gebruikers werken en leren o.a. bij deze bedrijven, instellingen en opleidingen en maken gebruik van de oefenexamens van ToetsJeKennis.

Wat zeggen onze gebruikers

Johan van Dijk
Johan van Dijk
11/09/2023
Prima examens en perfecte voorbereiding op cbr examen Vaarbewijs 2
H-J LS
H-J LS
05/09/2023
Omdat ik ook zelf Examenvragen heb geschreven zijn de oefenexamens een goede weergave:) Het gaat om de WFT BASIS
Sander en Wendy Pieters-Pietersen
Sander en Wendy Pieters-Pietersen
05/09/2023
Ik ben blij dat het bestaat! kan lekker veel oefenen, dit omdat een leerboek lezen echt niet mijn ding is, heb er gewoonweg geen concentratie voor. hier kan ik toch de juiste kennis op doen die ik nog niet weet/wist. ik heb gelukkig zelf al veel ervaring dus met deze examens haal ik het laatste nog even uit de kan! Dus ik raad je aan om Sociale Hygiëne eerst hier te oefenen!!
Jos Diender
Jos Diender
04/09/2023
Uitstekende proefexamens. Echte steun ter voorbereiding van het examen.
Karin Plugge
Karin Plugge
30/08/2023
Fijne omgeving om PE inkomen te toetsen. Zijn reele examenvragen. Geeft je meer zelfvertrouwen om het examen met een positief gevolg af te leggen.