logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

PE Samenvattingen

Bereid je optimaal voor met onze WFT PE Samenvattingen

Nog niet gestart
pe consumptief krediet
24 Lessen

PE Consumptief krediet Samenvatting 2024/2025

PE Consumptief Krediet samenvatting inclusief 115 examenvragen.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe hypothecair krediet
34 Lessen

PE Hypothecair krediet Samenvatting 2024/2025

Dit is de examengerichte PE Hypothecair krediet Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2023

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe-inkomen-samenvatting
25 Lessen

PE Inkomen samenvatting 2024/2025

Deze examengerichte PE Inkomen Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2024.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe-pensioen-samenvatting
25 Lessen

PE Pensioen Samenvatting 2024/2025

Dit is de examengerichte PE Pensioen Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2024

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe-schade-particulier-samenvatting
31 Lessen

PE Schade Particulier Samenvatting 2024/2025

Dit is de examengerichte PE Schade Particulier Samenvatting die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2024

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe-schade-zakelijk-samenvatting
24 Lessen

PE Schade Zakelijk Samenvatting 2024/2025

Deze examengerichte PE Schade Zakelijk Samenvatting bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Bovendien bevat deze samenvatting 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het CDFD examen volgens de toetstermen van 1 april 2024.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
pe vermogen oefenexamen
32 Lessen

PE Vermogen Samenvatting 2024/2025

Dit is de examengerichte PE Vermogen die alle onderwerpen bevat die in het examen voorkomen inclusief 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op het cdfd examen. Toetstermen 1 april 2024

BEKIJKEN

Bereik je doelen. Start nu met je voorbereiding!

Het gebruik van PE samenvattingen biedt praktijkervaring, versterkt zelfvertrouwen, helpt zwakke punten op te sporen, bevordert efficiënt tijdsbeheer en verhoogt daardoor aanzienlijk de kans op succes in het daadwerkelijke examen.
waarom toetsjekennis

Waarom kiezen voor onze PE Samenvattingen

Uitgebreide Dekking

Onze PE samenvattingen dekken alle aspecten van het examen. Van eenvoudige meerkeuze vragen tot complexe scenario's, wij bereiden je voor op alles.

Realistische Ervaring

Onze samenvattingen en oefenexamens simuleren de echte examenomgeving. Dit helpt je om je vertrouwd te maken met het examenformaat en om examenstress te verminderen.

Directe Feedback

Na elk oefenexamen ontvang je gedetailleerde feedback over je prestaties. Hierdoor weet je precies waar je staat en waar je aan moet werken.

Voortdurend Bijgewerkt

Onze pe samenvattingen worden voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de laatste toetstermen. Hierdoor ben je altijd up-to-date.

samenvattingen

Geef je voorbereiding een vliegende start

Gloednieuwe PE samenvattingen (1 april 2023) die voldoen aan de toetstermen van het CDFD. Deze lesstof is ontwikkeld op basis van het eindexamen en zijn hiermee perfect te combineren met je cursus/opleiding. In de oefenexamens krijg je altijd exact hetzelfde aantal vragen als in het CDFD examen voorgeschoteld.

Met onze samenvattingen en oefenexamens kun je je voorbereiding op een hoger niveau brengen. Je krijgt de kans om je kennis te testen, je zwakke punten te identificeren en je zelfvertrouwen te vergroten. Je zult in staat zijn om je examen met vertrouwen tegemoet te gaan, wetende dat je optimaal bent voorbereid.

ing bank
ministerie-van-justitie

Onze gebruikers

Veel gebruikers werken en leren o.a. bij deze bedrijven, instellingen en opleidingen en maken gebruik van de oefenexamens van ToetsJeKennis.

Wat zeggen onze gebruikers

Bistro Rynek
Bistro Rynek
14/12/2023
BOA examen
D S
D S
14/12/2023
Heel fijne module om de vragen en kennis goed tot je te nemen. Perfecte voorbereiding voor de toets!
Tom Wolterinck
Tom Wolterinck
14/12/2023
Goede oefening. Een aanrader voor je examen gaat doen. Ben bang dat ik het zonder niet zal halen.
Agnes Glastra
Agnes Glastra
13/12/2023
De Wft Vermogen oefentoetsen zijn heel goed. De uitleg helpt enorm om te begrijpen waar je fouten maakt.
J.L.W. Beekenkamp
J.L.W. Beekenkamp
09/12/2023
De examentraining vaarbewijs 2 is voor mij zeer nuttig en onmisbaar als voorbereiding voor het examen dat ik over twee weken ga afleggen. Als ik het niet vergeet zal ik dan weer een post plaatsen hoe de praktijk en toetsjekennis met elkaar overeenkwamen.
Eldridge Lourens
Eldridge Lourens
08/12/2023
Prachtige casussen die jou goed voorbereiden op het échte WFT Inkomen Examen.
Mike Roktoe
Mike Roktoe
07/12/2023
goede vragen.