Sociale Hygiëne Proefexamen

Dit Sociale hygiene proefexamen bevat 10 examens met 400 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de meest recente toetstermen.

Shirley · 2 april 2021

Met dit Sociale hygiene proefexamen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het SVH sociale hygiene examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. De examens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen.

Voor wie zijn deze SVH proefexamens?

Onze SVH proefexamens zijn bedoeld voor examenkandidaten die een cursus/training volgen voor SVH sociale hygiene en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze SVH oefenexamen sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? Met de Sociale hygiene cursus samen met onze oefenexamens heb je de meest ideale training ter voorbereiding op je examen. De cursus behandeld de onderdelen die ook daadwerkelijk aan bod komen tijdens je examen.

  • Het SVH sociale hygiene examen bestaat uit 40 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :
  • 40 vragen (1 punt per vraag)

Onze SVH proefexamens zijn exact hetzelfde als het officiële examen en voldoen aan de meest recente toetstermen. Bovendien maken onze SVH docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het SVH sociale hygiene examen is vastgesteld op 72%. In het SVH proefexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van SVH oefenexamen vragen die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het sociaal hygiene examen kan je maximaal 40 punten behalen. Om te slagen moet je 29 punten behalen.

Voor het SVH sociale hygiene examen heb je 40 minuten de tijd.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om een voldoende te scoren bij het examen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het Sociale Hygiene examen?

Met de proefexamens en de cursus krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Sociale hygiene betekent ‘het rekening houden met elkaar’. In de praktijk is het de bedoeling dat de ondernemer alles doet om de gezondheid van zijn gasten en werknemers te waarborgen.

Het Sociale Hygiene diploma heb je nodig als er in jouw bedrijf alcohol word geschonken of verkocht wordt. Dus niet alleen de ondernemer moet dit diploma hebben. Er moet tijdens openingstijden minimaal 1 persoon aanwezig zijn die het diploma sociale hygiene in bezit heeft.

Het Sociale Hygiene diploma is voor onbepaalde tijd geldig. Je hoeft deze dus niet na een aantal jaar opnieuw te behalen. 

Nee, Sociale Hygiëne richt zich op het respectvol omgaan met mensen. Je leert bijvoorbeeld hoe je op een vriendelijke manier aan een beschonken gast te vertellen dat deze echt geen drank meer kan bestellen, of dat iemand je zaak dient te verlaten omdat deze voor overlast zorgt. In de HACCP cursus leer je hoe je de Hygiënecode in de praktijk moet toepassen en hoe je zorgt voor een optimale voedselhygiëne.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) Maak gebruik van oefenexamens
2) Herhaling is de truc
3) Zorg ervoor dat je ieder oefenexamen haalt voordat je met het volgende oefenexamen begint.

Over de trainer

Shirley

2 Trainingen

Nog niet gestart
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificaat