Sociale Hygiëne Proefexamen

In deze 10 Sociale hygiene proefexamens zitten ruim 400 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de meest recente toetstermen.
Shirley · 2 april 2021

Met dit Sociale hygiene proefexamen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het SVH sociale hygiene examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. De examens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen.

Voor wie zijn deze SVH proefexamens?

Onze SVH proefexamens zijn bedoeld voor examenkandidaten die een cursus/training volgen voor SVH sociale hygiene en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze SVH oefenexamen sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Inhoud

Het SVH sociale hygiene examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen. 

Onze SVH proefexamens zijn exact hetzelfde als het officiële examen en voldoen aan de meest recente toetstermen. Bovendien maken onze SVH docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Slaaggrens

De slaaggrens voor het SVH sociale hygiene examen is vastgesteld op 72%. In het SVH proefexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van SVH oefenexamen vragen die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het sociaal hygiene examen kan je maximaal 40 punten behalen. Om te slagen moet je 29 punten behalen.

Voor het SVH sociale hygiene examen heb je 40 minuten de tijd.

Is svh sociale hygiene moeilijk?

In principe is svh sociale hygiene niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Door gebruik te maken van onze oefenexamens verhoog je je slaagkansen zeker!

Veel gestelde vragen

Sociale hygiene betekent ‘het rekening houden met elkaar’. In de praktijk is het de bedoeling dat de ondernemer alles doet om de gezondheid van zijn gasten en werknemers te waarborgen.

Het Sociale Hygiene diploma heb je nodig als er in jouw bedrijf alcohol word geschonken of verkocht wordt. Dus niet alleen de ondernemer moet dit diploma hebben. Er moet tijdens openingstijden minimaal 1 persoon aanwezig zijn die het diploma sociale hygiene in bezit heeft.

Het Sociale Hygiene diploma is voor onbepaalde tijd geldig. Je hoeft deze dus niet na een aantal jaar opnieuw te behalen. 

Nee, Sociale Hygiëne richt zich op het respectvol omgaan met mensen. Je leert bijvoorbeeld hoe je op een vriendelijke manier aan een beschonken gast te vertellen dat deze echt geen drank meer kan bestellen, of dat iemand je zaak dient te verlaten omdat deze voor overlast zorgt. In de HACCP cursus leer je hoe je de Hygiënecode in de praktijk moet toepassen en hoe je zorgt voor een optimale voedselhygiëne.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) Maak gebruik van oefenexamens
2) Herhaling is de truc
3) Zorg ervoor dat je ieder oefenexamen haalt voordat je met het volgende oefenexamen begint.

Over de trainer

Shirley

2 Trainingen

Niet aangemeld
€9,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificaat