SVH,

Sociale Hygiëne Proefexamen

In dit Sociale hygiene proefexamen zitten alle 400 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de meest recente toetstermen.
Rolf · 19 september 2020

Met dit Sociale hygiene proefexamen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het SVH sociale hygiene examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Ga je het SVH sociale hygiene examen oefenen, dan is het verstandig om dat te doen met examens die naadloos aansluiten op de meest recente toetstermen.

Voor wie zijn deze SVH proefexamens?

Onze SVH proefexamens zijn bedoeld voor examenkandidaten die een cursus/training volgen voor SVH sociale hygiene en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze SVH oefenexamen sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur

Het SVH sociale hygiene examen bestaat uit 40 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 40 vragen (1 punt per vraag)

Onze SVH proefexamens zijn exact hetzelfde als het officiële examen en voldoen aan de meest recente toetstermen. Bovendien maken onze SVH docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het SVH sociale hygiene examen is vastgesteld op 72%. In het SVH proefexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van SVH oefenexamen vragen die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het sociaal hygiene examen kan je maximaal 40 punten behalen. Om te slagen moet je 29 punten behalen.

Voor het SVH sociale hygiene examen heb je 40 minuten de tijd.

Is svh sociale hygiene moeilijk?

In principe is svh sociale hygiene niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

svh sociale hygiene Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de svh sociale hygiene vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

10 SVH Sociale Hygiene Oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 400 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen.

€9,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Over de trainer

Rolf

24 Trainingen

Niet aangemeld
€19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificaat