Sociale Hygiëne Proefexamen

In dit Sociale hygiene proefexamen zitten ruim 400 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de meest recente toetstermen.
Shirley · 28 januari 2021

Met dit Sociale hygiene proefexamen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het SVH sociale hygiene examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Ga je het SVH sociale hygiene examen oefenen, dan is het verstandig om dat te doen met examens die naadloos aansluiten op de meest recente toetstermen.

Voor wie zijn deze SVH proefexamens?

Onze SVH proefexamens zijn bedoeld voor examenkandidaten die een cursus/training volgen voor SVH sociale hygiene en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze SVH oefenexamen sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

 • Inhoud
 • Slaaggrens
 • Tijdsduur
 • FAQ

Het SVH sociale hygiene examen bestaat uit 40 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

 • 40 vragen (1 punt per vraag)

Onze SVH proefexamens zijn exact hetzelfde als het officiële examen en voldoen aan de meest recente toetstermen. Bovendien maken onze SVH docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het SVH sociale hygiene examen is vastgesteld op 72%. In het SVH proefexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van SVH oefenexamen vragen die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het sociaal hygiene examen kan je maximaal 40 punten behalen. Om te slagen moet je 29 punten behalen.

Voor het SVH sociale hygiene examen heb je 40 minuten de tijd.

Is svh sociale hygiene moeilijk?

In principe is svh sociale hygiene niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

 1. Is Sociale Hygiëne (SVH) hetzelfde als de cursus Hygiënecode HACCP?
  Nee, Sociale Hygiëne richt zich op het respectvol omgaan met mensen. Je leert bijvoorbeeld hoe je op een vriendelijke manier aan een beschonken gast te vertellen dat deze echt geen drank meer kan bestellen, of dat iemand je zaak dient te verlaten omdat deze voor overlast zorgt. In de HACCP cursus leer je hoe je de Hygiënecode in de praktijk moet toepassen en hoe je zorgt voor een optimale voedselhygiëne.

10 SVH Sociale Hygiene Oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 400 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen.

€19,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Over de trainer

Shirley

2 Trainingen

Niet aangemeld
€19,95

Training Inhoud

 • 1 Les
 • 11 Toetsen
 • Training Certificaat