Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis VCA VOL Proefexamen

Rolf 2 februari 2023

Dit gratis vca vol proefexamen bevat 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op meest recente toetstermen en worden gesteld in de nieuwe stijl.

Voor wie is dit Gratis VCA Vol oefenexamen?

Dit gratis vca vol oefenexamen is bedoeld voor examenkandidaten die een cursus/training VCA VOL volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze proefexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je cursus/training.

Het gratis vca vol proefexamen bestaat uit 10 vragen waarvoor je 10 punten kunt scoren. De slaaggrens voor dit gratis proefexamen is hetzelfde als het officiële examen namelijk 65%. Dit houdt in dat je minimaal 65% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In dit gratis proefexamen kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

TIP : Wil je meer VCA VOL examens maken? We hebben 10 extra vca vol proefexamens voor maar € 19,95.

Gratis VCA VOL oefenexamen starten

Om het gratis vca vol oefenexamen te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde worden je antwoorden nagekeken en zie je of je geslaagd bent. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen sluiten naadloos aan op de examenvragen.

In principe is VCA VOL niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

De geldigheid van het diploma VCA VOL is 10 jaar.

VCA VOL is een diploma voor zzp’ers en leidinggevenden en heeft betrekking op het veilig en gezond kunnen werken. Met het VCA VOL diploma toon je aan dat je weet hoe jij en anderen op een veilige manier werkzaamheden kunt uitvoeren. Voor het behalen van dit diploma moet je een examen afleggen.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
tip 1) maak gebruik van goede oefenexamens
tip 2) herhaling is de truc
tip 3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het VCA VOL examen bestaat uit 70 vragen waarvan je 65% (= 45 vragen) goed moet beantwoorden.