WFT Schade Zakelijk oefenexamens 2020/2021

In deze 5 WFT schade zakelijk oefenexamens zitten alle 275 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Rene · 18 februari 2021

Met deze wft schade zakelijk oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het wft schade zakelijk examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze examens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie is dit oefenexamen wft schade zakelijk?

Dit oefenexamen wft schade zakelijk is bedoeld voor financieel professionals die een studie of cursus volgen voor wft adviseur schade zakelijk en extra examenvragen willen maken voor het examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het CDFD eindexamen. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding/cursus combineren met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar PE schade zakelijk oefenexamens.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het wft schade zakelijk oefenexamen bestaat uit 55 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 25 KB vragen (25 punten)
  • 28 VC vragen (56 punten)
  •   2 PG vragen (4 punten)

Hiermee zijn de examens exact hetzelfde als het wft schade zakelijk examen en voldoet aan de CDFD toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het wft schade zakelijk examen is vastgesteld op 68%. In het proefexamen wft schade zakelijk is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft schade zakelijk die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT schade zakelijk examen kan je maximaal 85 punten behalen. Om te slagen moet je 58 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 25 punten scoren met KB vragen en 56 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 68% van je score kunt behalen.

Voor het WFT schade zakelijk examen heb je 120 minuten de tijd.

Is WFT schade zakelijk moeilijk?

In principe is wft Consumptief krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2019 tot april 2020 slechts 61,3% van alle examen kandidaten.

WFT schade zakelijk Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wft schade zakelijk vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT schade zakelijk examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT schade zakelijk examen

De kosten voor het wft schade zakelijk examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft schade zakelijk samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 overige oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je wft schade zakelijk examen.

5 WFT schade zakelijk oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 245 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT schade zakelijk Samenvatting + 2 Oefenexamens

Het volledige e-learning pakket in de vorm van een samenvatting die alle onderdelen voor WFT schade zakelijk bevatten inclusief 2 unieke WFT schade zakelijk oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamenbundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat