WFT Schade Zakelijk oefenexamens 2021/2022

Rene · 2 april 2021

Met deze 7 wft schade zakelijk oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het wft schade zakelijk examen. Deze examens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD die per 1 april 2021 actief zijn.

Voor wie is dit oefenexamen?

Dit oefenexamen wft schade zakelijk is bedoeld voor financieel professionals die een studie of cursus volgen voor wft adviseur schade zakelijk en extra examenvragen willen maken voor het examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het CDFD eindexamen. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding/cursus combineren met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar PE schade zakelijk oefenexamens.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft schade zakelijk samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je wft schade zakelijk examen.

Informatie

Het wft schade zakelijk oefenexamen bestaat uit 56 vragen en is als volgt samengesteld:

 • 25 KB vragen (25 punten)
 • 29 VC vragen (58 punten)
 •   2 PG vragen (4 punten)

Hiermee zijn de examens exact hetzelfde als het wft schade zakelijk examen en voldoet aan de CDFD toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het wft schade zakelijk examen is vastgesteld op 68%. In het proefexamen wft schade zakelijk is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft schade zakelijk die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT schade zakelijk examen kan je maximaal 85 punten behalen. Om te slagen moet je 58 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 25 punten scoren met KB vragen en 58 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 99% van je score kunt behalen.

Voor het WFT schade zakelijk examen heb je 120 minuten de tijd.

Is WFT schade zakelijk moeilijk?

In principe is wft Consumptief krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot maart 2021 slechts 61,3% van alle examen kandidaten.

Met onze wft vragenbank heb je in ieder geval de beschikking over alle officiële examenvragen.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur Schade zakelijk heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis examen (Initieel)
WFT Schade particulier (Initieel)
WFT Schade zakelijk (Initieel)

Als je de Beroepskwalificatie wilt onderhouden, dan die je het volgende examen te doen;

PE Schade zakelijk

Met het PE schade zakelijk examen behaal je tevens de onderliggende module PE schade particulier

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT schade zakelijk examen snel en eenvoudig te kunnen doen. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom gewenst.

Kosten WFT schade zakelijk examen

De kosten voor het wft schade zakelijk examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

 • Bereid je lessen en het examen goed voor
 • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
 • Maak gebruik van de samenvattingen
 • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Schade Zakelijk examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Het WFT Schade Zakelijk oefenexamen bestaat uit 49 vragen. Het examen is als volgt samengesteld:

 • 22 KB vragen (44 punten)
 • 25 VC vragen (25 punten)
 •   2 PG vragen (4 punten)

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is het WFT Schade Zakelijk examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Over de trainer

Rene

43 Trainingen

Nog niet gestart
€ 29,95

Training Inhoud

 • 1 Les
 • 8 Toetsen